Met de Sunshower Combi geniet u tijdens het douchen, van gedoseerd zonlicht en de helende werking van infrarood. Het UV licht van de Sunshower stimuleert de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Regelmatig gebruik van de Sunshower in de wintermaanden verdubbelt het vitamine D gehalte en houdt het op een gezond zomers niveau. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel. Door regelmatig gebruik zal de huid door het gedoseerde zonlicht zeer geleidelijk een gezond zomers kleurtje krijgen.

De tranen vloeien al zodra het woord harenwassen valt. Werd er in de kinderkamer zojuist nog tegen draken gevochten of naar griezelverhalen geluisterd, zodra er water en shampoo over hun hoofdjes stroomt, is het gedaan met de heldhaftigheid van kinderen. Hoe kan dit noodzakelijke kwaad aangepakt worden en wordt baden en douchen weer leuk en aangenaam?

Soft-Open en Close is een nieuwe en unieke functie die douche- en badwanden fabrikant HüPPE introduceert. Hiermee zet HüPPE de trend. Wat u bij laden van de keuken al gewend bent, kan dus nu ook met de glazen schuifdeuren van uw douchewand. Een deur die dus vanzelf en zachtjes opent en sluit, geruisloos zodat niemand het hoort. Dus meer comfort, meer gemak en een onberispelijke kwaliteit, typisch HüPPE!

Op de Swissbau in Basel presenteerde kranenfabrikant Dornbracht de voortzetting van de vooruitstrevende douchetechnologie Ambiance Tuning Technique met een nieuwe toepassing: de horizontale douche. In de Horizontal Shower kan men voor het eerst liggend genieten van het douchen met de Ambiance Tuning Technique. Daarmee vult Dornbracht de verticale douchebelevenis aan met een horizontale variant en komt zo tegemoet aan het verlangen naar natuurlijke elementen en een natuurlijke waterbelevenis. Met deze toepassing zet Dornbracht opnieuw een trend op het gebied van douchen.

De badkamer verandert, van functionele wasruimte naar een wellness-ruimte voor lichaam en geest. Mensen brengen steeds meer tijd door in de badkamer. Hiermee wordt de badkamer een elementair onderdeel van het individuele wonen. De Franse topdesigner Philippe Starck heeft met de ShowerCollection een compleet programma ontworpen. Het modulaire systeem is als een mozaïek dat uit kleine vierkante objecten bestaat. Het systeem maakt het mogelijk om eindeloos veel combinaties en oplossingen te maken. Deze zeer succesvolle collectie wordt nu uitgebreid met een hoofddouche en baduitloop.

Het is een trend die steeds populairder wordt: grote hoofddouches in de badkamer die zorgen voor extra comfort en doucheplezier. Met de toevoeging van de nieuwe Croma 160 en 220 Showerpipes kan iedereen genieten van een grote hoofddouche tegen een aantrekkelijke prijs.

Hansgrohe breidt Raindance Select Showerpipe assortiment uit. Een samenspel van een doordachte technologie, perfecte vormen en precies op elkaar afgestemde componenten zijn te ervaren met de Hansgrohe Raindance showerpipes in verschillende varianten. De uitbreiding van het Raindance showerpipes assortiment biedt de gebruiker meer keuzevrijheid in diverse formaten, functies, vormen en straalsoorten.

Bij renovatie worden steeds vaker ligbaden vervangen door douchewanden. Douchewandfabrikant HüPPE heeft hiervoor vele mooie en betaalbare oplossingen. Voor liefhebbers van ruime doucheruimten levert deze gerenommeerde fabrikant de zogenaamde Walk-In douchewanden. Deze zijn prima toepasbaar in een open ruimte maar ook in afgescheiden badruimten. De Walk-In douchewanden zijn leverbaar in verschillende breedtematen tot zelfs 2 mtr en bij hoogten tot zelfs 2,4 mtr. De diepten zijn in principe onbegrensd, afhankelijk van het type douchebak. Voor douchebakken levert HüPPE verschillende series, zoals de serie Easystep en Gigo. De douchebakken zijn standaard in meerdere diepten leverbaar, maatwerk is ook mogelijk. Voor elke maat is dus een combinatie van douchebak en Walk-In de ideale oplossing.

Collection Pure Style: Douchen zonder beperkingen in stijl, grootte en vorm. Grote, royale douches zijn de trend. Veel bewegingsruimte, een individuele vormgeving en een heldere, transparante uitstraling staan hoog op het verlanglijstje van doucheliefhebbers. Duscholux biedt hierop een overtuigend antwoord met Collection Pure Style. Een eigentijds concept dat ruimte biedt aan individuele wensen en creativiteit.