Douchen en nat worden gaat altijd samen. Comfortabel douchen is echter een extra dimensie, die alleen door specialisten gecreeerd kan worden. Kludi mag zich met recht een specialist noemen. Kludi produceert reeds decennia douches in vele soorten en maten. Aan dit brede assortiment zijn nu twee nieuwe vierkante hoofddouches toegevoegd.

Met een breed assortiment douches biedt Hansgrohe veel verschillende doucheoplossingen, van waterbesparende handdouche tot wellnessdouche. Voor wie uitgebreid wil genieten van doucheplezier XXL en een bijzonder design is er nu de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet. Deze heeft een breedte van maar liefst 420 mm! Het ergonomische, rechthoekige ontwerp in combinatie met de Hansgrohe AirPower technologie, verdeelt het water breed over de schouders en omhult het gehele lichaam met een warme, volle doucheregen. Dankzij het QuickClean anti-kalksysteem krijgt kalk geen kans om zich te hechten, waardoor langdurig doucheplezier gegarandeerd is.

Met Designa en Designa - Nexus biedt Duscholux diverse mogelijkheden voor het creëren van een eigentijdse, minimalistische inloopdouche naar wens. Met een of twee ingangen, met een enkel paneel of in combinatie met retourdelen. Bovendien zijn de panelen eenvoudig te transporteren, te hanteren en te installeren.

Designa - enkel douchewandpaneel
De profielloze vrijstaande douchewandpanelen uit de collectie Designa zijn gemaakt van veiligheidshardglas met een dikte van 8 mm. Met een keuze uit tien standaard breedtematen (van 700 - 1.600 mm) en een hoogte van 2.040 mm is het creëren van een minimalistische inloopdouche met één of twee ingangen heel eenvoudig. Voor montage tegen wanden die waterpas zijn is geen extra profiel nodig om veiligheid en stabiliteit te garanderen. Wanneer de wand niet waterpas is - wat vooral in oudere woningen vaak het geval is - biedt het meegeleverde wandprofiel uitkomst voor een stabiele montage. Dankzij de subtiele vormgeving heeft dit profiel geen storend effect op het transparante uiterlijk.

Designa - Nexus
Voor het creëren van een inloopdouche met een haaks op het vrijstaande paneel gemonteerd retourdeel is Designa - Nexus ontwikkeld. Deze biedt een keuze uit twee breedtematen (300 of 600 mm) voor de retourdelen, met een glasdikte van 10 mm. Duscholux besteedde extra aandacht aan een waterdichte verbinding tussen het vrijstaande paneel en het retourdeel.

Met of zonder douchebak
Met deze collectie biedt Designa - Nexus vele mogelijkheden voor het creëren van een inloopdouche naar eigen wens. Het minimalistische, transparate uiterlijk zorgt in elke badkamerstijl voor een luxe touch. Designa - Nexus kan rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst worden. Voor wie liever kiest voor een douchebak, is er een keuze uit ultra platte modellen in diverse formaten, die het minimalistische uiterlijk van het geheel versterken.

Veelzijdig en doordacht
Designa - Nexus staat voor veelzijdigheid, flexibiliteit en een doordachte opzet. De panelen worden eenvoudig, op locatie, aan elkaar bevestigd en waterdicht gemaakt. Dat maakt het transport, de hantering en de plaatsing van de panelen een stuk eenvoudiger.

De hardglazen Designa - Nexus douchewandpanelen zijn standaard voorzien van de glascoating Cleartec. Hierdoor spoelen zeep- en kalkresten eenvoudig van het gladde oppervlak. Dit zorgt voor onderhoudsgemak en voor behoud van het fraaie, transparante uiterlijk.

www.duscholux.nl

Met de nieuwe generatie douchebakken van Hatria LiF.St gaat u douchen in een ongelooflijk moment van plezier.

Het ultramoderne ontwerp van de nieuwe douchebakken LiF.St en de nieuwe grote afmetingen tot wel 160 cm maken de doucheomgeving tot een echt unieke plaats van wellness.

De witte vierkante afdekplaat van de sifon maakt de douchebak tot een vrijwel strak geheel. De LiF.St douchebakken van Hatria zijn zowel leverbaar in Heavycril als in Keramiek.

Heavycril
Het van de Hatria reasearch afdeling afkomstige Heavycril is een combinatie van acryl en natuurlijke materialen, een product dat een aangenaam oppervlak heeft om aan te raken, maar consistent is als keramiek.

Prijs- en dealerinformatie kunt u opvragen via Luca Sanitair.
Bron: Sanigids

Het KLUDI A-QAs THERMOSTAAT DUAL SHOWER SYSTEM mag zeker een kompleet douchepakket genoemd worden met een handdouche met drie straalsoorten en leegloopfunctie, een hoofddouche met een diameter van twintig centimeter en een thermostaat voor de exacte temperatuurinstelling met een veilige heetwater begrenzing.

Kenmerkend voor de Horizon zijn de handige legplank geïntegreerd tussen de twee verticale glazen wanden en het exclusieve Logic douchesysteem dat toelaat om zowel binnenin als langs buiten de watertemperatuur en de watertoevoer te regelen.

Het KLUDI A-QAs THERMOSTAAT MONO SHOWER SYSTEM is een kompleet douchesysteem. Een hoofddouche met een diameter van twintig centimeter en een douchethermostaat voor de exacte temperatuurinstelling met een veilige heetwater begrenzing. Meer is niet nodig om toch kompleet te zijn.

Vanwege de extra grote omvang van deze regendouche zult u nog meer worden overweldigd door een gevoel van weldaad, zoals alleen Bossini dat weet te verwezenlijken.

Genieten in het kwadraat
De Bossini Dream flat regendouches zijn nu ook verkrijgbaar in een XL uitvoering. Omdat Bossini met het Shower Concept u de mogelijkheid wil bieden om uw badkamer geheel naar uw eigen stijl in te richten, hebt u ook met betrekking tot de Bossini Dream XL flat regendouches de keuze uit verschillende designs.

Cube
Kiest u misschien voor de Cube? Dit is een stijlvol vierkant model van maar liefst 1 meter x 1 meter, oftewel een complete vierkante meter aan douchegenot. Deze regendoucheouche geeft uw badkamer een strakke minimalistische uitstraling met vooral ruimte om te genieten in het kwadraat.

Oki
Of is de Oki meer iets voor u? De Oki-uitvoering van de Bossini XL Dream flat regendouche is rond van vorm en heeft een diameter van 1 meter. U wordt zowel ondergedompeld als letterlijk omringd door de masserende waterstralen van deze verkwikkende regendouche. Met de Oki XL Dream flat regendouche is het ronduit genieten.

Rechthoek
Past rechthoekig beter in uw badkamer? Met de rechthoekige Bossini XL Dream flat regendouche kunt u fantastische effecten creëren. De rechthoekige vorm geeft nog meer ruimte en perspectief aan uw thuis-spa, om nog maar niet te spreken over het XL-effect van uw douche-ervaring.

Details XL Dream flat
Voor welk design u ook kiest, u kiest altijd voor kwaliteit. Alle Bossini XL Dream Flat regendouches zijn uitgevoerd in chroom en verbruiken 20 liter water per minuut. Verder zijn ze allemaal verzien van het handige easy-clean-systeem. Kortom; het imposante design van de Bossini XL Dream flat regendouche gaat niet alleen samen met comfort, maar ook met gemak.

Dream XL flat met chromotherapie
Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, zijn de Dream XL flat regendouches ook nog verkrijgbaar met chromotherapie. De heilzame werking van de kleuren in combinatie met de aangename waterstralen die uit de extra grote regendouche regenen, laten u nog beter wegdromen en bezorgen u een niet te evenaren totaalervaring.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op bezoek onze website: www.showerconcept.nl

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren, ook als het gaat om de keuze voor een douchesysteem. Om aan zo veel mogelijk smaken te kunnen voldoen, introduceert Grohe een uitgebreid assortiment nieuwe douchesystemen in verschillende varianten en uiteenlopende designs. Een ronde, ovale of vierkante douchekop, met of zonder zijdouches, wel of geen geïntegreerde thermostaat; je kunt je eigen douchesysteem min of meer op maat samenstellen in de prijsklasse die bij je past. Om je te kunnen helpen bij je keuze, heeft Grohe op haar site www.grohe.nl een handige douchesysteemwijzer ingericht waarmee je stapsgewijs op jouw ideale douchesysteem uitkomt.