Upgrade je Geberit doucheput met rvs designroosters van Geberit

Vierkante doucheputten - meestal gebruikt bij inloopdouches - zijn een betrouwbare en bekende manier om water via de vloer af te voeren. Tevens bieden zij een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Door een Geberit designrooster te plaatsen op de basisunit van de Geberit doucheput, krijgt de badkamer extra allure. De rvs designroosters zijn er in 6 verschillende stijlen en ook los verkrijgbaar. Handig als je de bestaande doucheput wilt upgraden.

Naast esthetiek speelt het budget even zo vaak een belangrijke rol in de keuze voor sanitaire producten. De Geberit vierkante doucheputten zijn alom bekend en bieden een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Door een rvs designrooster toe te passen op deze doucheput hoeft er niet ingeboet te worden op de esthetiek en wordt er een subtiel designelement toegevoegd aan de badkamer.

Eén basisunit, zes design opties
Bij de basisunit van de Geberit doucheput zijn diverse designroosters in verschillende stijlen verkrijgbaar. In totaal is er keuze uit 6 verschillende roosters welke allen vervaardigd zijn uit rvs. Het standaard rooster is ook beschikbaar in een vandaalbestendige uitvoering die met schroeven kan worden bevestigd voor toepassing in (semi-) openbare sanitaire ruimtes.

Onderhoudsvriendelijk en voorkomt verstoppingen
De Geberit doucheput is onderhoudsvriendelijk; onder het rooster is een haarzeef geïntegreerd, die er heel eenvoudig uitgenomen kan worden voor het reinigen. Zo worden verstoppingen van de afvoer en de afvalwaterleidingen voorkomen.

De Twistline van Artweger is de ideale doucheoplossing voor iedereen, die een kleine badkamer heeft. En voor iedereen, die kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit belangrijk vindt. De Twistline heeft als meest onderscheidende kenmerk pendeldeuren die zowel naar binnen als naar buiten geopend kunnen worden. Dat maakt de bediening eenvoudig, vooral in een kleinere badkamer, en er ontstaat meer ruimte en bewegingsvrijheid.

Nieuw: van regendouchestraal wisselen met één druk op de knop. Was in het verleden een combinatie van inbouwkranen nodig om meerdere straalsoorten uit één hoofddouche te laten stromen, dit kan nu met één druk op de knop. Hansgrohe introduceert een compleet assortiment nieuwe Raindance Select hoofddouches in verschillende designs en afmetingen. Met de comfortabele Select-knop in het midden van de douchekop kan eenvoudig en snel van straal gewisseld worden.

Raindance Select: doucheplezier met één druk op de knop. Nieuwe Raindance Select S 120 handdouche biedt 3 straalsoorten onder 1 bedieningsknop. De Raindance Select S 120 3jet handdouche van Hansgrohe combineert twee populaire regenstralen over het volledige straaloppervlak. De kleine straalopeningen zorgen voor een krachtige Rain regenstraal terwijl de grote openingen ruimte bieden voor de zachte, met lucht verrijkte RainAir-straal. Voor het wegmasseren van spierspanningen is de roterende Whirl-straal in het midden van de douchekop zeer geschikt.

De Duraplan douchebakken van Duravit staan voor consequent eenvoudig en tijdloos modern design. De vlakke vormgeving maakt een naadloze overgang naar betegelde oppervlakken mogelijk. In totaal staan 14 modellen met afmetingen tussen 800 x 800 tot en met 1600 x 900 mm ter beschikking.

De douches uit deze nieuwe duka 4200 serie van Sealskin zijn tot in perfectie ontworpen. Dit komt tot uiting in de diverse, aan het zicht onttrokken, technieken. Deze zorgen ervoor dat de douche perfect passend te plaatsen is en de schuifdeur soepel beweegt. De grote glasoppervlakken, zonder enige onderbreking, benadrukken nog eens de grote transparantie.

De nieuwe VIANTO van blomus is een douchewisser die in iedere badkamer een plekje verdient. In vergelijking tot andere wissers overtuigt VIANTO met een stijlvol design. Door zijn vaste siliconen rand en zijn praktische vorm, zonder handvat, ligt hij lekker in de hand en heeft weinig opbergruimte nodig.

Met het praktische lusje kan de wisser VIANTO gemakkelijk aan de douchekraan worden opgehangen waardoor hij altijd binnen handbereik is. Zo kunnen douchewanden na iedere douchebeurt eenvoudig en snel worden drooggemaakt.

Strada, als het wat meer mag zijn De volledige badkamercollectie Strada heeft een minimalistische vormgeving. De Strada-douchebak met een minieme hoogte van 4 cm springt extra in het oog dankzij de afdekplaat voor de lediging die verkrijgbaar is in trendy inox of in witte uitvoering. Strada-douchebakken zijn verkrijgbaar in 8 afmetingen.


En voor wie door plaatsgebrek niet bad én douche kan plaatsen, en toch beide ervaringen wil behouden, is een bad met douchezone en glazen badscherm van de collecties Connect of Playa ongetwijfeld de ideale oplossing.

Het regent douchetrends bij Ideal Standard. Van puur functioneel ‘stortbad’ tot comfortabele, stijlvolle én energiezuinige waterbeleving. De douche neemt steeds vaker de plaats in van het bad, en iedereen wil er eentje die perfect past bij eigen interieur en persoonlijke smaak. Badkamerspecialist Ideal Standard heeft ingezet op een ‘totaalaanbod’ bij uitstek en onthult hierbij een aantal insights.