1964
Neo Douchevloeren
Gepubliceerd: 28-11-2012 Laatste update: 22-04-2017

Vanuit hygienisch- en veiligheidsoogpunt verdient het douchen op een douchevloer de voorkeur boven het douchen op een tegelvloer. Tegelvoegen zijn bij uitstek plekken waar bacterien die vuiligheid en schimmels veroorzaken zich vastzetten. Bovendien zijn tegelvoegen lastig te reinigen en zorgen tegels in combinatie met zeepresten vaak voor pijnlijke valpartijen. Verder heeft u met een douchevloer geen last van lekkende afvoergoten en hoeft u met een douchevloer geen waterafschot aan te brengen in de tegelvloer aangezien het afschot al in de douchevloer is verwerkt. Doordat de NEO douchevloeren gelijk met de tegelvloer kunnen worden ingebouwd kunt u nu ook zonder opstap van de voordelen van een douchevloer profiteren. Door de strakke randafwerking van de NEO douchevloeren creeert u een prachtige strakke overgang met uw badkamervloer. Een NEO douchevloer is tevens beduidend minder glad dan bijvoorbeeld een douchebak of -vloer van plaatstaal of acryl.


Een NEO douchevloer wordt geproduceerd uit mineralen die worden gemengd met kunstharsen en in een mal op maat gegoten tot een massieve en waterdichte douchevloer. De toplaag wordt afgewerkt met een gelcoat die vervolgens op de gewenste kleur wordt gebracht.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide