1471
Neo Douchevloeren

Vanuit hygienisch- en veiligheidsoogpunt verdient het douchen op een douchevloer de voorkeur boven het douchen op een tegelvloer. Tegelvoegen zijn bij uitstek plekken waar bacterien die vuiligheid en schimmels veroorzaken zich vastzetten. Bovendien zijn tegelvoegen lastig te reinigen en zorgen tegels in combinatie met zeepresten vaak voor pijnlijke valpartijen. Verder heeft u met een douchevloer geen last van lekkende afvoergoten en hoeft u met een douchevloer geen waterafschot aan te brengen in de tegelvloer aangezien het afschot al in de douchevloer is verwerkt. Doordat de NEO douchevloeren gelijk met de tegelvloer kunnen worden ingebouwd kunt u nu ook zonder opstap van de voordelen van een douchevloer profiteren. Door de strakke randafwerking van de NEO douchevloeren creeert u een prachtige strakke overgang met uw badkamervloer. Een NEO douchevloer is tevens beduidend minder glad dan bijvoorbeeld een douchebak of -vloer van plaatstaal of acryl.


Een NEO douchevloer wordt geproduceerd uit mineralen die worden gemengd met kunstharsen en in een mal op maat gegoten tot een massieve en waterdichte douchevloer. De toplaag wordt afgewerkt met een gelcoat die vervolgens op de gewenste kleur wordt gebracht.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners