1781
Luca Roll-in shower
Gepubliceerd: 01-05-2018

De Luca Roll-in shower is dé minimalistische inbouwdouche. Via een soepel draaisysteem verdwijnt de doucheslang in de wand: geen ontsierende slang meer in de designbadkamer.

 

Productontwikkeling
Sinds 2014 is Luc van den Berg, eigenaar van Luca Sanitair, samen met zijn broer en ontwerper Cas van den Berg een oplossing aan het uitwerken voor het vermijden van onpraktische en ontsierende doucheslangen in de badkamer. Met trots presenteert Luca Sanitair in april 2018 de Roll-in shower die verkrijgbaar is via het exclusieve dealernetwerk van Luca Sanitair. Het Nederlandse product is uitvoerig getest en tijdens de sanitair & meubel beurs Salone del Mobile 2018 in Milaan wordt de Roll-in voor het eerst officieel op de markt getoond. Luca Sanitair heeft met de Roll-in, een strak vormgegeven oprolsysteem waarbij de doucheslang elegant oprolt in de muur, wereldwijd een primeur in de sanitair branche.

luca-roll-in-shower-douche-1.png

Eenvoudig in gebruik
De Roll-in shower biedt soepel douchegemak. Vanuit één soepele trekbeweging aan de handdouche, rolt de slang zich uit en blijft hangen door het automatische blokkeersysteem op ieder gewenste afstand vanaf de muur (max. 1.25m). Door middel van het drukken op de ophanghouder glijdt de slang soepel terug in de muur waarna de handdouche teruggeplaatst kan worden.

luca-roll-in-shower-douche-2.png

Keuze in kleur en mogelijkheden
De Roll-in shower is verkrijgbaar in de kleuren chroom, mat zwart, geborsteld nikkel en een aantal overige kleuren op aanvraag. Het is te gebruiken als douche/bad combinatie en te combineren met een inbouwkraan voor optimaal douchegemak. Ook is de Roll-in te gebruiken als hygiëne douche bij het toilet. Zo kan de Roll-in van waarde zijn voor verschillende toepassingsmogelijkheden in diverse sectoren.

Eenvoudige installatie
De inbouwdiepte van de Roll-in is met 70mm zeer compact. Het is te installeren bij een wandafwerking van 8 tot 15mm. De slang is te vervangen zonder inspectieluik. Verder is de Roll-in te combineren met een glijstang/ophanghaak en met elk type inbouwkraan en elk gewenste handdouche. De montage instructies, productvideo en verder informatie is te vinden op de nieuwe website;

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide