1766
Lifespa gezichtsdouche
Gepubliceerd: 07-12-2017

Ziet je huid er moe uit? De koude gezichtsdouche is een eenvoudige en snelle watertoepassing, die de doorbloeding bevordert en de huid verstevigt. In slechts 30 seconden zorgt ze voor een roze, frisse tint. De gezichtsdouche, die in de Kneipp Therapie ook als ‘schoonheidsdouche’ wordt omschreven kan na behoefte meerdere keren per dag worden uitgevoerd. Het verfrissende effect kan zelfs meerdere espresso’s vervangen. Bij regelmatig gebruik, draagt het zelfs bij aan een gezonde huidskleur en een verbeterde uitstraling van je huid. 

 

Gebruik van de gezichtsdouche
Je begint bij de rechter slaap. Je giet het lauwe tot koude water in rechte lijnen over de wangen naar beneden en naar boven, in totaal driemaal. Je herhaalt dit aan de linkerzijde. Aansluitend giet je driemaal een waterstraal over je voorhoofd. Tenslotte met ronddraaiende beweging de waterstraal driemaal over het gezicht laten gaan.

Upgrade voor de wastafel: uittrekbare douche van Dornbracht
Voor de comfortabele en efficiënte toepassing van de gezichtsdouche en andere Kneipp-toepassingen heeft Dornbracht een speciale begietingsdouche ontwikkeld. Deze wordt direct in de wastafel geïntegreerd, is uittrekbaar en biedt daarmee maximale flexibiliteit in het gebruik. De speciale laminaire straal van deze begietingsdouche zorgt voor een volledige en gelijkmatige aanraking van de huid, die voor een optimale werking van watertoepassingen belangrijk is.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide