2190
Inloopdouche
Gepubliceerd: 25-07-2014 Laatste update: 25-04-2017

De badkamer is een verhaal apart. Door het gebruikmaken van kwalitatief zeer goede materialen wordt het een ruimte die een echt wellnesscentrum te noemen is. Zo bevinden zich in de hedendaagse badkamer een schitterend ligbad en een luxe whirlpool. Het hoogtepunt van dit vertrek is echter de grote inloopdouche.

In tegenstelling tot de vroegere tijd, toen de badkamer meer gezien werd als een natte cel, is het vandaag de dag een volwaardige woonruimte waar ontspanning een grote rol speelt. Het zijn de ligbaden die veelal zorgen voor deze ontspannen sfeer. Bij de keuze voor een bad is het belangrijk bij jezelf na te gaan wat je verwacht ten aanzien van een bad. Design, comfort en luxe kunnen tegenwoordig makkelijk samen gaan bij ligbaden.

De laatste jaren is ook de inloopdouche een zeer geliefd onderdeel geworden. Allemaal willen we beschikken over een inloopdouche in onze badkamer en in feite mag het ook niet missen in een luxueuze badkamer. Afgezien van het fraaie en luxe uiterlijk, is het ook praktisch en comfortabel. Bij een inloopdouche is er immers geen opstapje waar overheen gestapt moet worden; dit maakt het gemakkelijker bij het erin en eruit stappen. Wat betreft inloopdouches bestaan er twee typen, de open inloopdouche en de gesloten inloopdouche.

Een whirlpool in je huis is een geweldig bezit. Zonder de deur ook maar uit te hoeven gaan, simpelweg vanuit de slaapkamer of een andere ruimte, stap je zo in je eigen luxe whirlpool om helemaal tot rust te komen. Je zult beleven hoe de krachtige waterjets je hele lichaam masseren en je in een geheel ontspannen staat brengen. Wie die bevrijdende gemoedstoestand eenmaal heeft ervaren, wil het ook niet meer missen. En dat hoeft ook niet... Luxe en wellness is heden ten dage voor steeds meer mensen thuis mogelijk.

www.tegeldepot.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide