1333
Huppe douchedeuren

Dit jaar is voor HüPPE het innovatiejaar, want naast de vele nieuwe series heeft het toonaangevende bedrijf ook de designseries Duplo, Kalea en Vista verder ontwikkeld. Zo komt HüPPE nog beter tegemoet aan de vraag naar individuele oplossingen.

Bij de Walk-In serie Duplo is de douchebelevenis nog groter geworden. Met de nieuwe en toch stabiele dwarssteun kunnen diepten van 1,5 m worden gerealiseerd. Dankzij de breedten van de glazen panelen tot 2 m, zijn dus nu forse doucheruimten van ca. 3 bij 1,5 m te creëren. Meer intimiteit is mogelijk dankzij het nieuwe combidecor Sand Plus. Hierbij wordt het onderste ruit over de gehele oppervlakte gezandstraald, de bovenste is glashelder voor een vrij uitzicht. De voeg tussen de ruiten heeft het voordeel, dat er een flinke zeephouder tussen de ruiten geplaatst kan worden. De handgreep is extra uitgerust met een strakke handdoekhouder, dus die hoeft niet te worden aangeschaft. Dankzij de horizontale tweedeling is de serie Duplo zeer geschikt voor grote maten en ontstaan geen logistieke problemen.

Een primeur is de modern en hoekig vormgegeven U-cabine van de serie Vista. De strakke en chroomglanzende strip aan de bovenzijde geeft deze serie een uniek design kenmerk. De U-cabine heeft nauwelijks profielen en is uitgevoerd met zijwanden en twee vederlicht lopende schuifdeuren, die zijn voorzien van innovatieve rollagers. Het ontwerp is zeer geschikt voor een combinatie met vlakke douchebakken. Dit komt mede door de barrièrevrije instap en de afneembare waterkering. Uniek is het unclipsysteem. Hiermee kunnen de glasdeursegmenten eenvoudig losgenomen worden, zodat deze aan alle zijden goed gereinigd kunnen worden.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Voor grote douches is de serie Kalea ook inzetbaar. De nieuwe modellen met zijdeel voor in een nis of hoek, bieden nog meer mogelijkheden. Het nieuwe hef/zenkmechanisme van de zwaaideuren en meer decoraties voor alle series perfectioneren het geheel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners