1968
Grohe Ondus
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 17-10-2017

Overnachten in een voormalig DDR-regeringsvliegtuig voorzien van alle luxe. Dat kan sinds kort op vliegveld Teuge. Ondernemer Ben Thijssen liet een 40 meter lang toestel ombouwen tot een luxe hotelsuite voor 2 gasten. Op deze bijzondere slaapplek mochten de digitaal bedienbare GROHE Ondus kranen niet ontbreken. "Qua vormgeving en techniek precies wat ik zocht."

Met zicht op de landingsbaan kunnen hotelgasten gebruik maken van vele luxe faciliteiten zoals loungebanken, whirlpool, infraroodsauna en de digitale kranen van GROHE Ondus in de kleur Velvet Black. GROHE introduceerde deze digitale kranenserie in het voorjaar van 2009 voor de échte liefhebber van architectuur en design. De GROHE Ondus serie is zeer compleet, van een vrijstaande badmengkraan tot accessoires als een champagnekoeler. Alles is verkrijgbaar in de kleuren Velvet Black, Moon White en chroom. De digitale producten zijn voorzien van een bedieningspaneel waarmee onder andere de gewenste temperatuur, de waterstraal en de hoeveelheid water bepaald kan worden.

De serie viel ook in de smaak bij studente Marjolein Garritsen van de Jan des Bouvrie Academie te Deventer. Zij kreeg de opdracht het vliegtuig in te richten. De GROHE Ondus serie sloot perfect aan op hetgeen Garritsen en Thijssen in gedachten hadden. Volgens Thijssen moest het modern, spraakmakend en luxe worden. In het vliegtuighotel is gekozen voor de GROHE Ondus Aquafountain douche, de Freestander badmengkraan voor het vrijstaande bad en twee mechanische wastafelkranen. Het toilet bevat een GROHE Ondus bedieningspaneel en ook de accessoires zijn van deze luxe serie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide