1377
Geen uitglijders meer
Gepubliceerd: 15-05-2015

Verzorg je benen en voeten gemakkelijk met de comfortabele voetensteun van Geesa. Het warme weer komt eraan. De korte jurkjes en rokjes laten de blote benen weer zien en de voetjes moeten weer fris en verzorgd in open schoenen of slippers. Vrouwen willen voorbereid zijn op rokjesdag, maar elke vrouw kent het gestuntel en gedraai in de douche of het bad om mooie gladde benen te creeren en de voeten te verzorgen. Daar heeft Geesa, de Nederlandse badkameraccessoirefabrikant, dé oplossing voor! De chromen voetensteun van Geesa is een handig model dat eenvoudig in de hoek van de douche kan worden geplaatst en steun geeft tijdens het scheren, scrubben, soppen en verzorgen van de benen en voeten. Door het zwarte antislipprofiel glijdt de voet niet weg en zijn scheerwondjes passé. Met de comfortabele voetensteun van Geesa is het verzorgen van de benen en voeten gemakkelijker, sneller en dus prettiger.

Om de benen en voeten deze zomer tip top voor de dag te laten komen, is de voetensteun van Geesa voor elke vrouw een onmisbare accessoire voor in de douche. Door simpelweg de voet op de voetensteun te laten rusten, blijf je in balans en is het gemakkelijk om de benen en voeten te verzorgen. Bovendien is de voetensteun handig voor het verwijderen van eelt en het lakken van de teennagels.

De voetensteun van Geesa is van verchroomd messing en heeft een eenvoudige, verborgen wandbevestiging. Op de gewenste hoogte kan de voetensteun in de hoek van de douche worden geplaatst en aan beide zijden van de wand worden bevestigd, waardoor deze niet veel ruimte inneemt. Door het zwarte antislipprofiel blijft de voet op zijn plek. De steun is vanwege zijn universele design mooi te combineren met badkameraccessoires uit de verschillende Geesa collecties. De voetensteun is praktisch en stijlvol tegelijk. Voor elke vrouw die graag, zonder gestuntel, gladgeschoren benen en keurig verzorgde voeten wilt hebben, is de comfortabele Geesa voetensteun dé must-have accessoire voor in de douche.

inspiratiebrochures1.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide