1870
Duravit Tempano douchebakken

Duravit presenteert de nieuwe douchebakkenserie Tempano — naadloos, comfortabel en in een puristisch design, perfect afgestemd op het hedendaagse badkamerontwerp.

 

De geometrie van de douchebak volgt een lineair verloop, wat zorgt voor een uitstekende waterafvoer, vooral bij het gebruik van grote  douchekoppen of regendouches. De puntafvoer ligt aan de zijkant verborgen onder een homogene afdekking, waardoor een comfortabele douche-ervaring mogelijk is. Bovendien is de bijzonder hygiënisch ontworpen afvoer goed te bereiken en daardoor makkelijk schoon te maken. Tempano-douchebakken zijn gemaakt van acryl, wat verschillende voordelen heeft: het is esthetisch wit glanzend, zoals keramiek, en voelt aangenaam aan, omdat het de omgevingstemperatuur aanneemt en een robuust oppervlak heeft.

Alle modellen zijn optioneel te voorzien van de extra veilige “Antislip“-coating. Door de voor het oog transparante, maar absoluut merkbare coatinghechten de voeten beter aan de douchevloer, voor meer veiligheid tijdens het douchen. Afhankelijk van de bouwkundige omstandigheden en individuele voorkeuren, kan de douchebak op vloerniveau, half opgebouwd, of volledig opgebouwd worden geplaatst. Vooral bij installatie op gelijk niveau met de vloer ontstaat een royaal ruimtelijk effect. Op deze manier is, door de combinatiemogelijkheden van 27 verschillende formaten, praktisch altijd de optimale oplossing te vinden voor alle nieuwbouw- en renovatieprojecten.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners