1465
Duravit Stonetto
Gepubliceerd: 08-05-2015 Laatste update: 13-09-2017

Een door water gewassen steen is gelijkmatig en zonder hoeken. Zijn robuustheid en zijn aangenaam geslepen oppervlak maakt hem hard en zacht tegelijk. Duravit brengt dit natuurwonder in de badkamer en heeft samen met het designertrio EOOS de douchebak Stonetto ontwikkeld.

De douchebak wordt vervaardigd uit het optische en haptische ideale ‘steen’-materiaal DuraSolid Q. Zo wordt dit speciaal gegoten mineraal voor het eerst in de badkamer toegepast. Het matte oppervlak oogt authentiek en steenachtig en is in de kleuren wit, zand en antraciet verkrijgbaar. Op basis van zijn anti-slip eigenschappen bereikt DuraSolid Q zonder extra laag de anti-slipklasse B en biedt zo een veilige douche-ervaring. De krachtige afvoer is onder een homogene afdekplaat verborgen en zorgt, gecombineerd met de bijna onzichtbare helling van het douchebak ontwerp, voor een goede afvoer van het water. Ideaal voor grote douchekoppen of regendouches. De afdekplaat kan tijdens schoonmaken eenvoudig en snel worden afgenomen. Afhankelijk van bouwkundige voorschriften en individuele wensen kan de douchebak vlak, half opgezet of boven op de vloer worden ingebouwd. Duravit biedt voor Stonetto zowel een douchebakdrager alsook een onderstel, de douchebak kan echter ook direct op de dekvloer of de afgewerkte vloer worden geïnstalleerd. Ideaal is de combinatie met de douchewand OpenSpace B en de bijpassende douche-accessoires.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide