1048
Douchewand Huppe Classics

HüPPE heeft de zwaai- en schuifdeurserie CLASSICS uitgebreid. Ondanks de gunstige prijzen krijgt u de welbekende hoge HüPPE kwaliteit met echt 6 mm veiligheidsglas en schitterende designdetails. De vernieuwingen zorgen voor nog meer voordelen.

Aan het assortiment zijn nieuwe hoekinstappen en kwartronde zwaaideuren toegevoegd. De nieuwe hoekmodellen zijn voorzien van vaste segmenten. Hierdoor komt het draaipunt van de deuren verder naar binnen. Het voordeel is, dat bijvoorbeeld een aan een wand gemonteerde radiator vrij hangt en beschadigingen worden voorkomen. Met name bij kleine badruimten is dit ideaal en geeft dit toch een comfortabele instap.

De serie CLASSICS oogt heel stijlvol, transparant en mooi. Transparant doordat er minder profielen aan de bovenzijde zitten. Stijlvol dankzij echt glas. Mooi door de concaaf gevormde greeplijst en fraaie designdetails van de profielen en de scharnieren. In de wandverbinding ziet u ook geen lelijke schroeven in het zicht, dat maakt het geheel nog perfecter.

De draaideuren gaan zowel naar binnen als naar buiten open hetgeen voor een ideale instap zorgt. Bijkomend voordeel is dat de douchewanden ook in kleine ruimten inzetbaar zijn. De lagering in de rollen aan de onder- en bovenzijde (geen geleiders) zorgen voor een voortreffelijk loopgedrag. Een significant detail zijn de reinigingshulp en reinigingsknoppen. Deze zorgen ervoor dat u de wand snel kunt uitnemen, zodat de moeilijk bereikbare plaatsen ook goed zijn te reinigen. Dan blijft de douchewand jarenlang mooi.

De serie CLASSICS is leverbaar in 12 modellen in de kleuren glanzend chroom, zilvermat en wit bij hoogten van 1.900 mm. De deuren zijn van echt 6 mm veiligheidsglas en kunnen voorzien worden van het onderhoudsvriendelijke "anti-plaque". Op aanvraag zijn asymmetrische modellen leverbaar. Prijzen vanaf ? 650,- incl. BTW.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners