1312
Douchewand Duscholux
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 31-10-2017

Met de series Magic Top en Magic Run speelt Duscholux in op de vraag naar individueel te bepalen uitvoeringen van douchewanden. Magic Top biedt veel keuze in uitvoering, maatvoering en details. Magic Run biedt tot op het laatste moment - bij de montage - vrijheid in het bepalen van de plaats van de schuifdeur in het geheel.

Magic Top
De uitgebreide douchewandserie Magic Top gaat uit van het principe geheel naar eigen wens. Voor de finishing touch is er een keuze uit vijf verschillende grepen, een systeem met aflegruimte aan de vaste delen van de douchewand en accessoires als handdoekhouders en aflegplateaus. Voor nog meer opbergruimte is er een opbergsysteem van textiel. Deze wordt tussen twee handdoekhouders bevestigd en is voorzien van handige opbergtassen voor allerhande douchespullen. Dit opberg-systeem is eenvoudig te verwijderen en kan voor het reinigen gewoon in de wasmachine.

De Magic Top douchewanden zijn uitgevoerd met panelen uit veiligheidshardglas en een minimum aan profielen, voor een transparante, eigentijdse sfeer en voldoende stabiliteit. De douchewanden zijn eenvoudige te monteren in alle inbouwsituaties. De serie biedt een keuze uit diverse rechthoekige, ronde en vijfhoekige modellen in de standaardhoogte van 1.900 mm. De profielen zijn verkrijgbaar in vier kleuren en de glaspanelen in diverse glassoorten. Naar wens worden de glazen panelen voorzien van een Cleartec-veredelingslaag waardoor kalk en vuil zich minder snel kunnen hechten. De draai- en pendeldeuren zijn voorzien van een hefmechanisme. De douchewand laat zich eenvoudig aanpassen aan allerhande bouwkundige aspecten van de ruimte zoals scheve wanden, schuine daken, leidingkokers, e.d. Voor wie met al deze varianten nog niet de juiste douchewand vindt, biedt Duscholux ook mogelijkheden voor exact maatwerk naar eigen wens.

Magic Run
De douchewand Magic Run is een innovatieve oplossing met slechts één schuifdeur. Ook deze douchewand is voorzien van een minimum aan profielen. Bijzonder is dat de plaats van het bewegende deurdeel pas op het allerlaatste moment bepaald kan worden, tijdens de montage. Daarmee biedt Magic Run vrijheid, ruimte en transparantie in de badkamer. Deze bijzondere, gunstig geprijsde, kwartronde douchewand is zowel leverbaar in 900x900 mm als in 1.000x1.000 mm met een hoogte van 1.900 mm.

www.duscholux.nl

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide