1447
Douchewand
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

Onder het motto "ieder mens heeft een plaats nodig waar hij kracht kan opdoen" introduceert HüPPE een wereldprimeur op het gebied van douchewandsystemen met HüPPE Studio Paris. Voor deze unieke serie heeft HüPPE het internationaal befaamde ontwerpbureau Phoenix Design in de arm genomen. Phoenix Design: "Parijs vormt voor ons de belichaming van de moderne tijd, geen stad ter wereld prikkelt de zinnen en wekt op vele niveaus begerigheden. Op basis van de zacht vloeiende lijnen van een waterdruppel is door ons een exclusieve en elegante beslagcollectie ontworpen. Deze zijn leverbaar in alle kleuren en diverse metaalachtige oppervlakken en unieke combinaties hiervan, zoals mat zwart met chroom of wit met chroom. Daarnaast hebben wij de wereldprimeur vormgegeven: negen unieke motieven van chroomdecors die in het glas zijn geïntegreerd. Een chroomdecor geeft de badkamer een uniek karakter en zorgt voor bijzondere speelse en spiegelende effecten."

< Het assortiment van HüPPE Studio Paris is onbegrensd. Voor iedere ruimte is er een mooie oplossing. Of het nu gaat om Walk In-, hoek-, halfronde-, of vijfhoekmodellen, in een nis of op een badwand, alles is mogelijk. Met HüPPE Studio Paris zijn zelfs maatoplossingen mogelijk zonder compromissen op het gebied van het design. De nieuwe serie bekoort niet alleen door de grote verscheidenheid aan modellen, maar vooral dankzij de unieke vormgeving van het beslag en de afdichtingprofielen. Heel exclusief is ook dat het beslag in alle RAL-kleuren is te leveren en in diverse metaalachtige oppervlakken, zoals altmessing, goudmat (24-karaats), satinox, glanzend en mat chroom en edelstaal look. Het beslag is ook zeer karakteristiek want hierin zit een inlay, die in een afwijkende kleur of metallieke oppervlakte leverbaar is. Zo ontstaan nieuwe en zeer exclusieve kleurcombinaties die tegemoet komen aan individuele wensen.

Naast de unieke chroomdecors levert HüPPE ook acht nieuwe zandstraaldecors. Op aanvraag zijn bovendien individuele motieven, zoals logos, familiewapens en teksten mogelijk. Deze zijn zowel positief als negatief (ruit gezandstraald, motief helder) aan te maken. Voor nog meer individualiteit biedt HüPPE een uitgebreide keuze aan standaard decors, getinte glazen (optiwhite, brons, groen en grijs) of glas met een structuur. Voor gemakkelijk onderhoud is het glas standaard voorzien van anti-plaque.

HüPPE Studio Paris overtreft: bijna alles is mogelijk!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide