1656
Douchen op luxueus staal
Gepubliceerd: 21-06-2013 Laatste update: 22-04-2017

Douchen op luxueus staal/emaille nu nog comfortabeler: waterafvoer bij de wand zorgt voor doorlopende douchevloer Staal/emaille is als doucheoppervlak huidvriendelijk, schoon en stabiel. De BetteFloor inloopdouches maken handig gebruik van deze materiaaleigenschappen en zorgen zo voor een douchezone waar douchen echt genieten wordt. Tot nu toe was een afvoer in het midden kenmerkend voor de douche, maar Bette haalt de afvoer uit het midden weg en verlegt hem naar de rand: de nieuwe BetteFloor Side biedt zo een royale, doorlopende en voegloze douchevloer.

Douchen op vloerniveau
Uitgangspunt van de BetteFloor is de inloopdouche met een doorlopende vloer. Het concept wordt aangeboden als aantrekkelijk alternatief voor de betegelde douche die door de voegen eerder is blootgesteld aan schimmels en bacteriën en ook aan slijtage. Terwijl voegen vrijwel onvermijdelijk scheurtjes gaan vertonen en lelijk worden, behoudt de robuuste en onderhoudsarme BetteFloor douchevloer zijn perfecte uitstraling. Sinds de marktintroductie circa zes jaar geleden hebben inloopdouche oplossingen zoals BetteFloor een vaste plaats in de luxe badkamer veroverd, zowel in hotels als in de badkamer thuis.

Verbinding van esthetiek en functionaliteit
Nu zet Bette een nieuwe variant naast de klassieker: bij de BetteFloor Side is de afvoer verplaatst naar de zijkant bij de wand. Wat in eerste instantie een eenvoudige verschuiving lijkt, betekent in feite een uiterst complexe herziening en bewerking van het oppervlak van de stalen douchecorpus. Het water moet namelijk continu worden afgevoerd, maar de hiervoor noodzakelijke helling in de douchevloer mag niet storend zijn voor de gebruiker, die wel stabiel moet kunnen blijven staan. Het doorlopende en symmetrische beeld van de BetteFloor blijft ook bij deze nieuwe variant gewaarborgd. Directeur van Bette Thilo C. Pahl: “De geometrie van de badkuip moet een esthetische vorm combineren met functionaliteit: de uitdaging ligt daarbij juist in het goed oplossen van details”.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide