1098
Royaal douchen

De trend in douchen is duidelijk; comfort en ruimte staan bovenaan het verlanglijstje. De inloopdouches winnen terrein, vanwege de gemakkelijke toegang en de heldere uitstraling in de badkamer. Bij voorkeur is de doucheruimte royaal, zodat er tijdens het douchen voldoende bewegingsvrijheid is. Duscholux komt daarom met Free Base. Een serie van superplatte douchebakken in nagenoeg elk gewenst formaat. In combinatie met de douchewandserie Collection 2 Life is daarmee een doucheruimte naar eigen wens te creëren; zowel in uitstraling, vorm als afmeting.

Flexibiliteit in maatwerk
Free Base biedt royale platte, strakke douchebakken in 15 standaardmaten of als maatwerk tot een grootte van 2 x 2 meter. Zelfs met hoeken die niet helemaal haaks zijn kan rekening gehouden worden. Daarmee is Free Base een flexibele serie die rekening houdt met bijzondere wensen en omstandigheden en in zowel grote als kleine ruimten.

Het design van Free Base is minimalistisch, strak en terughoudend. Een Free Base douchebak is te combineren met uiteenlopende douchewanden. De douchebak heeft een zeer geringe diepte, vanaf 15 mm. Daarmee is deze heel goed toe te passen voor een inloopdouche, zonder hoogteverschil tussen badkamer- en douchevloer. De toepassing van een douchebak in een inloopdouche biedt het voordeel van schoonmaakgemak, warmte-isolatie en absolute waterdichtheid. Free Base biedt overigens ook volop mogelijkheden voor het realiseren van een gesloten douche of een douche in een nis. De afvoer is in het midden van de douchebak geplaatst en is voorzien van een afvoerdeksel. Naar wens kan het deksel worden uitgevoerd met decor of van speciaal materiaal zoals glas of keramiek voor een extra accent.

Collection 2 Life
Free Base vormt een perfecte combinatie met de douchewandserie Collection 2 Life. Deze serie biedt vele mogelijkheden voor het creëren van een inloopdouche naar wens; van een vrijstaand paneel met plafondsteun tot en met een complete opstelling met panelen aan drie zijden. In combinatie met een deur kan ook een rondom gesloten cabine gerealiseerd worden. Ook voor Collection 2 Life geldt dat maatwerk volledig tot de mogelijkheden behoort, inclusief het aanbrengen uitsparingen en afschuiningen. Daarmee kan de douchewand aan vrijwel elke inbouwsituatie worden aangepast. Collection 2 Life biedt standaard platinum zilveren profielen en gehard veiligheidsglas. Optioneel zijn de profielen uit te voeren in mat chroom. Voor schoonmaakgemak kunnen de glazen panelen voorzien worden van de glascoating Cleartec, waardoor vuil en kalk zich minder gemakkelijk hechten.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners