1962
Dornbracht Rainsky
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 07-04-2022

Groots douchen is populair. De hoeveelheid waterstralen die we tijdens het douchen over ons uitgestort krijgen, kan ons blijkbaar niet groot genoeg zijn. Forse, platte schotels in de douche geven het effect van een tropische regenbui. In de badkamer dringt een heuse regencultuur door!

Fabrikanten ontwikkelen steeds weer nieuwe producten om van het douchen een ware sensatie voor alle zintuigen te maken. Onlangs introduceerde Dornbracht op een internationale sanitairbeurs nieuwe douches die zorgen voor een heuse wolkbreuk.

Douchen in geur en kleur
De nieuwe RainSky producten zijn strakke panelen die in het plafond gebouwd worden. Het grootste exemplaar meet maar liefst 102 x 82 cm en biedt een keuze uit verschillende douchesensaties als regengordijn, neveldouche of hoofddouche. En deze douchevarianten worden gecombineerd met geur- en kleurdouches.

Kleine regenbuitjes
Wie meer voelt voor kleine regenbuitjes, die niet perse in het plafond gebouwd hoeven worden, kan kiezen voor producten als BigRain en JustRain. Deze zijn gemakkelijker in te bouwen in bestaande doucheruimten en kleiner van formaat. Het kleinste exemplaar meet 40 x 32 cm. Helaas zijn deze varianten niet toegerust met kleur- en geurdouches, maar wel met diverse douchevarianten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide