1835
Dornbracht Rainsky

Groots douchen is populair. De hoeveelheid waterstralen die we tijdens het douchen over ons uitgestort krijgen, kan ons blijkbaar niet groot genoeg zijn. Forse, platte schotels in de douche geven het effect van een tropische regenbui. In de badkamer dringt een heuse regencultuur door!

Fabrikanten ontwikkelen steeds weer nieuwe producten om van het douchen een ware sensatie voor alle zintuigen te maken. Onlangs introduceerde Dornbracht op een internationale sanitairbeurs nieuwe douches die zorgen voor een heuse wolkbreuk.

Douchen in geur en kleur
De nieuwe RainSky producten zijn strakke panelen die in het plafond gebouwd worden. Het grootste exemplaar meet maar liefst 102 x 82 cm en biedt een keuze uit verschillende douchesensaties als regengordijn, neveldouche of hoofddouche. En deze douchevarianten worden gecombineerd met geur- en kleurdouches.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Kleine regenbuitjes
Wie meer voelt voor kleine regenbuitjes, die niet perse in het plafond gebouwd hoeven worden, kan kiezen voor producten als BigRain en JustRain. Deze zijn gemakkelijker in te bouwen in bestaande doucheruimten en kleiner van formaat. Het kleinste exemplaar meet 40 x 32 cm. Helaas zijn deze varianten niet toegerust met kleur- en geurdouches, maar wel met diverse douchevarianten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners