1140
Heerlijk... een wisseldouche

Veel mensen in Nederland zijn verkouden, voelen zich grieperig en niet fit. Wist u dat u uw weerstand kunt verhogen met behulp van de douche? Een dagelijkse wisseldouche is een oude remedie om het immuunsysteem te versterken. En omdat u s morgens toch onder de douche stapt, kost het u geen extra tijd of geld.

Met een wisseldouche traint u uw lichaam om goed in te spelen op temperatuurwisselingen. Uw weerstand wordt verhoogd. Maar ook voor de conditie van uw huid is een wisseldouche een uitstekende oppepper. Uw huid wordt strak en krijgt een gezonde glans.

Voor een effectieve wisseldouche, wisselt u van warm naar koud. De warme douche (38C) laat u ongeveer 15 seconden duren. Daarna volgt een koude douche van ongeveer 5 seconden met water dat in ieder geval kouder is dan 20C.

Bouw het verschil in watertemperatuur langzaam op, in de loop van een aantal dagen. Alleen de heel dappere douchers durven het aan om direct voor ijskoud water te kiezen. Eindig uw wisseldouche altijd met de koude douche. En geniet daarna van het afdrogen van uw tintelende, rozige huid met een warme, zachte handdoek.

Na zon wisseldouche bent u gegarandeerd helemaal wakker en klaar voor een energieke dag. En dankzij een verhoogde weerstand krijgen ziektekiemen u niet zo snel te pakken...

NB.: Mensen met hartklachten of andere gezondheidsklachten wordt aanbevolen eerst met de arts te overleggen of wisseldouches toegestaan zijn.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners