2086
Cleopatra stoomdouches
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 17-10-2017

Cleopatra, de Nederlandse producent van wellness producten, breidt haar succesvolle Modulair Stoom concept uit met nieuwe mogelijkheden. Het bedrijf heeft speciale glazen wanden ontwikkeld, behalve in verschillende standaard afmetingen, ook verkrijgbaar in maatwerk. Daarnaast is een comfortabel soft touch bankje in het assortiment opgenomen.

Het beste van twee werelden
Inloopdouches zijn door hun gebruiksgemak en strakke vormgeving zeer populair in badkamers. Doordat ze open zijn, verliezen ze echter snel warmte en wordt de badkamer mogelijk nat. Modulair Stoom van Cleopatra maakt hier een einde aan, doordat de ruimte wordt afgesloten met een glazen wand en een speciaal dak. De wanden zijn verkrijgbaar voor 3 verschillende configuraties, te weten voor een nis, L-vormige ruimtes (twee glazen wanden) of een U-vorm (drie glazen wanden). Het dak wordt op maat gemaakt en is middels speciale profielen perfect aan te sluiten op elk gekozen wand. Het geheel vormt een strak en transparant beeld dat perfect integreert in iedere badkamerstijl.

Stoomdouchen in iedere badkamer mogelijk
Modulair Stoom houdt in dat consumenten naar wens hun eigen stoomdouche voor de badkamer kunnen samenstellen. Doordat Cleopatra maatwerk levert, is er geen badkamer te groot of te klein. Naast de bestaande stoombankjes ontstaan er ook andere mogelijkheden om optimaal te ontspannen, bijvoorbeeld met een nieuw uitneembaar soft touch bankje.. Om te douchen met muziek kunnen zelfs speakers naar wens op maat worden ingebouwd. En met accessoires als aromatherapie en lichttherapie, wordt iedere badkamer eenvoudig een waar wellness centre..

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide