2050
Douche eist de hoofdrol op
Gepubliceerd: 03-07-2013 Laatste update: 16-11-2017

Het regent douchetrends bij Ideal Standard. Van puur functioneel ‘stortbad’ tot comfortabele, stijlvolle én energiezuinige waterbeleving. De douche neemt steeds vaker de plaats in van het bad, en iedereen wil er eentje die perfect past bij eigen interieur en persoonlijke smaak. Badkamerspecialist Ideal Standard heeft ingezet op een ‘totaalaanbod’ bij uitstek en onthult hierbij een aantal insights.

Ideal Standard onderzoekt al jaren ons badkamergedrag tot in de details. “De rol van het bad is zeker niet uitgespeeld”, zegt Linda Goossens van Ideal Standard. “Het zal altijd zijn trouwe fans hebben, maar ‘t is geen must meer om echt te relaxen. Alle aspecten van de douche hebben we zodanig onderzocht en verbeterd, dat er voor elke vraag en plaats een fraaie doucheoplossing is. Vloer, wand, kraan, handsproeiers… moeten allemaal samenhangen in een duidelijke filosofie. Een visie die de ‘totaalervaring’ verbetert.”

Ultra Flat = ultra comfort
Ultra Flat is dé bestseller onder de acryl douchebakken. Al is ‘bak’ intussen een achterhaalde term. De vlakke bodem van slechts 4 cm versterkt het ruimtelijke effect enorm. Ultra Flat is ook beschikbaar met een speciale antisliplaag Ideal Grip, ideaal voor kinderen en ouderen. Om gelijk met de vloer te lopen, bestaat er ook een ‘floor even’-versie. Dit volledig voorgemonteerd concept garandeert bovendien een perfecte waterafdichting. Ultra Flat bestaat in maar liefst 31 afmetingen met rechthoekige modellen tussen 90x70 cm en 180x100 cm, vierkant model in 5 afmetingen tussen 70 en 120 cm en 2 afmetingen voor kwartrond.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide