1931
Douchen met Desco

Douchen met Desco

Innovatieve trends in douchedesign

In 2013 zetten inloopdouches en regendouches nog altijd de toon. Doen pure materialen hun intrede in de badkamer. En koppelen we luxueuze verwennerij steeds vaker aan gezelligheid met een zacht design. Als belangrijke speler in sanitair en verwarming zet Desco enkele slimme nieuwigheden op een rij in de wereld van eigentijds douchen.

Nordica King, regendouche van formaat
Een zacht, verfrissend lentebuitje? Haast niets leuker denkbaar om de dag energiek te starten. Nordica King past helemaal in de populaire trend van regendouches. Deze douchezuil, met een regendouche van maar liefst 30 cm diameter, staat voor pure verwennerij. Het water stroomt royaal over je schouders, zo warm of zo koud als je het wilt.

Niet alleen het gebruiksvriendelijke comfort valt op – met een thermostatische mengkraan en handige staafhanddouche – ook het design mag er zijn. De strakke, sobere vormgeving geeft je badkamer een frisse, moderne uitstraling.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide