1329
Tecnobel profielarme douchedeur  Design: Piet Billekens

Het Tecnobel doucheconcept wordt gekenmerkt door een strakke, profielarme belijning. Eén van de uitgangspunten bij de ontwikkeling ervan was eenvoud in montage en onderhoud, zonder echter afbreuk te doen aan de essentie van een moderne doucheruimte, nl. transparantie vervat in een sobere belijning.

Deze nieuwe douchelijn van Cesana is vernieuwend omdat voor het eerst een profielarme douchecabine wordt aangeboden in opeenvolgende standaardmaten die tegelijk regelbaar is dankzij het verstelbare scharnier. De Tecnobel cabines zijn dus perfect geschikt voor doucheruimtes met afwijkende afmetingen en kunnen snel geleverd worden.

De verfijnde scharnieren van de Tecnobel zijn zeer stevig, de deuren zijn omkeerbaar en kunnen 2,5 cm versteld worden. De draaideur bestaat uit een draaiend gedeelte in 6 mm dik veiligheidsglas en een vast paneeltje in glas van 8 mm. De bijhorende wand voor hoekopstelling wordt aangeboden in 8 mm dik veiligheidsglas. Langs de binnenzijde zijn de scharnieren verzonken in het glasoppervlak waardoor men één egaal oppervlak bekomt en schoonmaken nog eenvoudiger wordt. Afmetingen: aaneensluitende standaardmaten van 69 tot 100 cm met een hoogte van 200 cm.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners