1351
Sunshower
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 28-06-2017

Met de Sunshower Combi geniet u tijdens het douchen, van gedoseerd zonlicht en de helende werking van infrarood. Het UV licht van de Sunshower stimuleert de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Regelmatig gebruik van de Sunshower in de wintermaanden verdubbelt het vitamine D gehalte en houdt het op een gezond zomers niveau. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel. Door regelmatig gebruik zal de huid door het gedoseerde zonlicht zeer geleidelijk een gezond zomers kleurtje krijgen.

INFRAROOD
Korte golf infrarood licht zorgt voor directe aangename warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd, waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk zijn. Deze therapeutische lampen worden vaak toegepast bij mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen. Door deze infrarood sessie te combineren met de dagelijkse douchebeurt gaat de kwaliteit van het leven omhoog, zonder dat het extra tijd inbeslag neemt.

DESIGN
Er zijn twee uitvoeringen, het Full Body model en het Half Body model. De Sunshower Combi kan eenvoudig in de hoek van iedere bestaande of nieuw te bouwen badkamer gemonteerd worden. Het Half Body model kan behalve in de douche, ook geïnstalleerd worden boven het bad. De voorkant van de Sunshower Combi bestaat uit gehard melkglas, afgewerkt met een aluminium sierlijst.

GEBRUIK
De Sunshower Combi is eenvoudig te bedienen en hygiënisch. U kunt tijdens het douchen kiezen voor zonnen (UV functie) of infrarood warmte (IR functie). De infrarood warmte is ook tijdens het afdrogen zeer aangenaam. De ingebouwde timer met een maximale bruiningstijd van 10 minuten zorgt ervoor dat de gebruiker verantwoord en gedoseerd bruint. De Sunshower Combi Full Body zorgt op 40cm afstand voor een egale en geleidelijke bruining van het hele lichaam. De Sunshower Combi Half Body is met name gericht op het bovenlichaam.

VOORDELEN
Deze nieuwe manier van zonnen is gezonder en veiliger dan het gebruik van een traditionele zonnebank. De Sunshower wordt tijdens het douchen kort aan gezet en kan daarom regelmatig - een paar keer per week €âïï gebruikt worden. Op deze wijze kan de huid geleidelijk wennen aan gedoseerd zonlicht. Dit is gezonder en minder stressvol voor de huid dan een keer per week langdurig bloot te worden gesteld aan een hoge dosis UV-licht.

Daarnaast neemt de Sunshower Combi nauwelijks ruimte in beslag en de installatie is eenvoudig. De Sunshower Combi is zuinig in energieverbruik. Een sessie van 10 minuten op volle intensiteit kost minder dan 3 eurocent. Zie de handleiding voor meer toelichting over het gebruik

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide