1383
Cleopatra stoomdouche

Met de herfst en winter voor de deur wordt het nemen van een stoomdouche nog aantrekkelijker. Stoomdouches versterken het immuunsysteem, stabiliseren de bloedsomloop en ontgiften het totale lichaam. Juist bij lage temperaturen en nat, koud weer, zijn stoomdouches de ideale oplossing, om gezond en fit dit koude jaargetijde in te gaan.

Door de weldadige warmte worden de bloedvaten uitgezet, wat de doorbloeding bevordert en het lichaam van meer zuurstof voorziet. Gespannen spieren en stress lossen op, stoom verminderd de pijn en werkt bevrijdend. Een stoomdouche reinigt bovendien lichaam en geest tegelijkertijd. De warme waterdamp opent de poriën, alle gifstoffen worden uit het lichaam verjaagt en stresshormonen hebben geen kans meer. Na een stoomdouche voelt de huid merkbaar schoner en zachter aan.

Met een stoomdouche in eigen badkamer is de weg naar een betere gezondheid slechts een paar meter weg. De Body- en Soul Modellen van Artweger passen in iedere badkamer en bieden nog veel extra comfort. Om de werking van een stoomdouche met etherische geurstoffen nog extra te versterken is er een aromabox geïntegreerd.

Het ideale stoombad bereikt een temperatuur van 40-45e C en een luchtvochtigheid van 100%. Tijdens het stomen wordt het lichaam weldadig verwarmt. Lichtelementen bieden rustgevende kleureffecten en een radio met externe aansluiting maakt de wellness douche, die uitnodigt tot relaxen, compleet. Artweger levert ook cabines voor twee personen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners