1817
Cleopatra stoomdouche
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 07-04-2022

Met de herfst en winter voor de deur wordt het nemen van een stoomdouche nog aantrekkelijker. Stoomdouches versterken het immuunsysteem, stabiliseren de bloedsomloop en ontgiften het totale lichaam. Juist bij lage temperaturen en nat, koud weer, zijn stoomdouches de ideale oplossing, om gezond en fit dit koude jaargetijde in te gaan.

Door de weldadige warmte worden de bloedvaten uitgezet, wat de doorbloeding bevordert en het lichaam van meer zuurstof voorziet. Gespannen spieren en stress lossen op, stoom verminderd de pijn en werkt bevrijdend. Een stoomdouche reinigt bovendien lichaam en geest tegelijkertijd. De warme waterdamp opent de poriën, alle gifstoffen worden uit het lichaam verjaagt en stresshormonen hebben geen kans meer. Na een stoomdouche voelt de huid merkbaar schoner en zachter aan.

Met een stoomdouche in eigen badkamer is de weg naar een betere gezondheid slechts een paar meter weg. De Body- en Soul Modellen van Artweger passen in iedere badkamer en bieden nog veel extra comfort. Om de werking van een stoomdouche met etherische geurstoffen nog extra te versterken is er een aromabox geïntegreerd.

Het ideale stoombad bereikt een temperatuur van 40-45e C en een luchtvochtigheid van 100%. Tijdens het stomen wordt het lichaam weldadig verwarmt. Lichtelementen bieden rustgevende kleureffecten en een radio met externe aansluiting maakt de wellness douche, die uitnodigt tot relaxen, compleet. Artweger levert ook cabines voor twee personen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide