1699
douche-stoomcabine-duravit-stTrop

Er zijn veel soorten stoomcabines. Er is er maar één die door Philippe Starck is ontworpen  St.Trop. Als sobere rechthoek is zij consequent tot het wezenlijke teruggebracht. De deur vormt een lijst, als bij een schilderij.

Daarmee wordt het interieur een projectiescherm waarop zich heel wat afspeelt: douchen met hand- of regendouche, stoomdouchen, wisselbaden met Kneipp-slang of gewoon relaxen in het zachte, aangename licht. Ook de standaard kruk sluit aan bij het artistieke motief en lijkt op een moderne sculptuur.

De cabine zelf is in wit hoogglans, het deurframe van aluminium kan worden voorzien van 27 verschillende Duravit-afwerkingen. De 1000 x 1000 mm grote stoomcabine is verkrijgbaar als wandmodel en als hoekversie (links of rechts).

badkamertrends-2024-bannerip.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners