1067
Sealskin

Afgelopen jaar bracht Sealskin de Tenso, de minimalistisch vormgegeven Xtreme Wellness douche waarbij het hydromassage systeem volledig ingebouwd wordt in de muur en de vloer. De Tenso werd onmiddellijk een succesvolle uitbreiding op de waterbesparende massagedouche familie van Sealskin. En nu komt Sealskin al weer met een aantal innovatieve uitbreidingen die genieten naar een nog hoger niveau tillen. En dat nog altijd zonder vers drinkwater te verspillen. Sealskin levert nu dus nog meer Xtreme Welness with a conscience.

Minimalistische massagedouche
De stijlvolle Tenso wellness douche is ontwikkeld met het minimalisme van een gewone moderne douche. Alle techniek is verstopt in de muur en in de vloer, waardoor een doucheoplossing ontstaat die past in iedere badkamer. Echt genieten van een massage kan via het innovatieve gesloten circulatiesysteem. Na het douchen wordt een reservoir gevuld met schoon water en dat water wordt door een krachtige pomp rond gestuwd. Uit de 8 jets ervaart u zo een unieke hydromassage; een weldadige ervaring die alleen met Sealskin mogelijk is.

Nu met Stoom
Sealskin begrijpt echter volledig dat er meer is dan hydromassage alleen. Uitbreidingen als stoom en aromatherapie (geurtherapie) waren al mogelijk met de andere Xtreme Wellness douches van Sealskin; en nu ook met de Tenso! Een stijlvol vormgegeven dakconstructie in de kleuren zwart of wit zorgt ervoor dat ook deze douche afgesloten kan worden. Dat maakt het mogelijk de Tenso om te bouwen tot een echte Turkse Hamman. De stoom wordt gegenereerd door een speciaal ontwikkeld, compact behuisd stoomsysteem dat samen met de overige techniek volledig in de muur wordt weggewerkt. In de stoom outlet kunnen heerlijke geurtabletten worden geplaatst. U bepaalt zelf welke geur u wilt ervaren.

hendersmagazinebanner.png

Betere massage
Ook de hydromassage zelf is verder verbeterd. Door de nieuwe massageprogrammas in de Tenso zijn verschillende therapeutische effecten te verkrijgen. Zo kunt u zich weer laten verkwikken of juist volledig ontspannen met de Tenso. Bovendien zijn nu de bovenste jets te regelen of helemaal af te sluiten. U bepaalt zelf of u deze jets ook wilt gebruiken. Met name voor de kleinere consumenten is deze optie zeer welkom.

De Sealskin Tenso en andere Xtreme Wellness douchecabines zijn reeds beschikbaar via Sealskin of de betere sanitair vakspecialist.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners