1327
Douche Sealskin

Sealskin staat bekend om haar fraaie, comfortabele en kwalitatieve doucheoplossingen. Met de nieuwste serie Sealskin 1600 douchewanden en -deuren wordt deze reputatie opnieuw waargemaakt. En wat betreft montage-, gebruiks- en schoonmaakgemak zelfs nog verder versterkt. Sealskin 1600 biedt een breed programma douches die uitblinken in alle opzichten:

Prachtig programma
Een scala aan combinatiemogelijkheden van wanden met swing- en schuifdeuren, leverbaar in 3 profielkleuren en 4 glassoorten. Maatwerk is uiteraard mogelijk, maar pas nodig als de zeer vele standaard maatvoeringen niet volstaan.

Maximaal comfort
Alle schuifdeuren zijn in hoogte te stellen en eenvoudig los te koppelen. Het glas van de draaideuren is geheel profielvrij en voorzien van een glasvlakke bevestiging van het scharnier. Dus altijd handig schoon te maken, zonder obstakels!

Eenvoudige montage
De Sealskin 1600 serie kenmerkt zich door gebruikmaking van slimme bevestigingssystemen en nauwkeurige stelmogelijkheden. En alles maximaal voorgemonteerd.

Kortom, de nieuwste techniek, vormgeving en gebruiksvoordelen gecombineerd in één spiksplinternieuwe doucheserie: Sealskin 1600.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners