1402
Huppe douchedeuren
Gepubliceerd: 17-08-2012 Laatste update: 26-09-2017

Soft-Open en Close is een nieuwe en unieke functie die douche- en badwanden fabrikant HüPPE introduceert. Hiermee zet HüPPE de trend. Wat u bij laden van de keuken al gewend bent, kan dus nu ook met de glazen schuifdeuren van uw douchewand. Een deur die dus vanzelf en zachtjes opent en sluit, geruisloos zodat niemand het hoort. Dus meer comfort, meer gemak en een onberispelijke kwaliteit, typisch HüPPE!

Deze geruisloze bediening is onlangs geïntroduceerd bij de glazen schuifdeuren van de betaalbare series Design elegance en Design pure. Naast dit exclusieve voordeel biedt HüPPE deze schuifdeuren bovendien aan in twee trendy designstijlen, ELEGANCE en PURE. Met deze designstijlen komt HüPPE tegemoet aan ieders wensen. Immers u bent wellicht een liefhebber van strakke en heldere lijnen en heeft een voorkeur voor minimalistische badarchitectuur. Anderen dromen van meer elegante en romantische vormen in de badkamer.

Beide designstijlen zijn te verkrijgen in de basiskleuren chroom-look, zilvermat en wit, terwijl er ook een unieke combinatie mogelijk is van de kleuren chroom-look met matzilver, zwart en wit. Al deze aspecten geven uw badkamer een onderscheidend en toch tijdloos karakter met een hoogwaardige uitstraling.

Ook wat het onderhoud betreft biedt HüPPE de ideale oplossing. Ten eerste kan het glas met het onderhoudsvriendelijke anti-plaque worden geleverd. Hiermee wordt het reinigen nog makkelijker en de aanhechting van kalk en vuil aanzienlijk verminderd. Ten tweede kan de deur naar binnen worden gezwaaid zodat u overal perfect bij kunt komen. Wat de entree betreft kunt u deze zowel met of zonder waterkeringsprofiel toepassen. Zonder is de deur volledig barrièrevrij, esthetische mooi om te zien en het biedt een veilige instap. Beide series zijn leverbaar in vele varianten en drie modellen voor ligbaden. De standaardhoogten zijn 1.900 en 2.000 mm.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide