1736
hansgrohe Raindance_Rainfall_douchepaneel_waterval
Gepubliceerd: 17-10-2012 Laatste update: 22-04-2017

Douchen onder een watervalstraal geeft een sensueel gevoel. Deze beleving is nu in iedere badkamer mogelijk met het Raindance lift douchepaneel met Rainfall hoofddouche van Hansgrohe. De RainAir doucheregen gecombineerd met de RainFlow watervalstraal zorgt voor ongekend doucheplezier. Het plezier wordt compleet door de eenvoudige installatie: voor de montage zijn eenvoudig de bestaande aansluitingen te gebruiken, waardoor aanpassingen in of achter de wand niet nodig zijn.

Afwisseling bij het douchen
Een koude douche na de warme douchestraal in de ochtend of ter afsluiting van een bezoek aan de sauna. Maar ook een milde warme watervalstraal om spanningen in schouders of hals los te maken of shampoo prettig uit de haren te spoelen. Deze opties zijn allemaal mogelijk met het Raindance Rainfall douchepaneel. Geïnspireerd door water in zijn natuurlijke vorm, ontwierpen de Hansgrohe technici samen met het gerenommeerde designbureau Phoenix Design (Stuttgart/Tokio) een compleet douchesysteem, dat behalve met de regenachtige RainAir-straal ook verwent met een RainFlow-watervalstraal.

Doucheplezier op elke hoogte Het Raindance Lift douchepaneel is met slechts 60 millimeter opbouw voor de wand een van de meest platte douchepanelen. Dankzij het ingetogen design en de mogelijkheid van hoekmontage biedt het ook in kleine douche-ruimtes een comfortabele bewegingsvrijheid. Het douchepaneel lijkt uit één stuk gemaakt. De vorm van het witte, chroomkleurig omlijste douchepaneel gaat via een subtiele welving over in de tweestralige hoofddouche. Hierdoor is het paneel ook eenvoudig te reinigen. Met een greep aan de onderkant van het douchepaneel is de complete Raindance Lift over een hoogte van 200 millimeter traploos omhoog of omlaag te schuiven. Daarmee kan de watervalstraal vrij op de gewenste lichaamsdelen worden gericht. Ook de in het douchepaneel geïntegreerde bedieningseenheid schuift mee, zodat ook kinderen of volwassenen de voor hen passende afstand tussen hoofddouche en lichaam kunnen instellen. De PuraVida staafhanddouche is een mooie aanvulling op het douchepaneel.

Het Raindance lift douchepaneel is verkrijgbaar in wit/chroom en nieuw is matchroom.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide