1282
Villeroy & Boch Squaro Walk-In douchewand
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

Een nieuwe look! Het is de tijd van de voorjaarsschoonmaak, frisse kleuren in en rondom uw huis. Vergeet vooral het opfrissen van uw badkamer niet. Want na de winterse warme baden, is er in het voorjaar niets lekkerder dan een ontspannende douche.

Voor een heerlijke lentedouche biedt Villeroy & Boch de Squaro Walk-In douchewanden én de Squaro Superflat douchebakken die gelijk met de vloer ingebouwd kunnen worden. De ingebouwde regendouchekop maakt het wellnessgevoel compleet.

Om de metamorfose van uw badkamer compleet te maken, kiest u voor één van de designwastafels uit de Memento-serie. De wasbakken zijn leverbaar in puur wit, trendy zwart of met exclusieve decors. De Memento-serie bevat ook wandclosetten en -bidetten in dezelfde lijn. Meer informatie voor consumenten via www.villeroy-boch.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide