946
Villeroy & Boch Squaro Walk-In douchewand

Een nieuwe look! Het is de tijd van de voorjaarsschoonmaak, frisse kleuren in en rondom uw huis. Vergeet vooral het opfrissen van uw badkamer niet. Want na de winterse warme baden, is er in het voorjaar niets lekkerder dan een ontspannende douche.

Voor een heerlijke lentedouche biedt Villeroy & Boch de Squaro Walk-In douchewanden én de Squaro Superflat douchebakken die gelijk met de vloer ingebouwd kunnen worden. De ingebouwde regendouchekop maakt het wellnessgevoel compleet.

Om de metamorfose van uw badkamer compleet te maken, kiest u voor één van de designwastafels uit de Memento-serie. De wasbakken zijn leverbaar in puur wit, trendy zwart of met exclusieve decors. De Memento-serie bevat ook wandclosetten en -bidetten in dezelfde lijn. Meer informatie voor consumenten via www.villeroy-boch.com

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners