1220
Douchetrends
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 14-11-2017

Kenmerkend voor de Horizon zijn de handige legplank geïntegreerd tussen de twee verticale glazen wanden en het exclusieve Logic douchesysteem dat toelaat om zowel binnenin als langs buiten de watertemperatuur en de watertoevoer te regelen.

Grote regendouche en een praktische handdouche, beiden uitgerust met anti- kalknopjes, zijn gemonteerd op het glazen paneel. Twee filters en een omsteller vervolledigen en beveiligen het hydraulisch systeem.

De Horizon is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, linkse of rechtse opstelling en in hoek- of nisopstelling. Het muurprofiel, uit geanodiseerd aluminium, is afgewerkt in silver polished; de stabilisatiestang uit messing is verchroomd en de beglazing uit getemperd veiligheidsglas is 8 mm dik. De Onfloor douchetub in Cristalplant© completeert het Horizon project, zowel functioneel als esthetisch. De Horizon creëert een functionele en transparante douchebeleving, een ideale combinatie voor middelgrote en grote doucheruimtes.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide