872
Douchetrends

Kenmerkend voor de Horizon zijn de handige legplank geïntegreerd tussen de twee verticale glazen wanden en het exclusieve Logic douchesysteem dat toelaat om zowel binnenin als langs buiten de watertemperatuur en de watertoevoer te regelen.

Grote regendouche en een praktische handdouche, beiden uitgerust met anti- kalknopjes, zijn gemonteerd op het glazen paneel. Twee filters en een omsteller vervolledigen en beveiligen het hydraulisch systeem.

De Horizon is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, linkse of rechtse opstelling en in hoek- of nisopstelling. Het muurprofiel, uit geanodiseerd aluminium, is afgewerkt in silver polished; de stabilisatiestang uit messing is verchroomd en de beglazing uit getemperd veiligheidsglas is 8 mm dik. De Onfloor douchetub in Cristalplant© completeert het Horizon project, zowel functioneel als esthetisch. De Horizon creëert een functionele en transparante douchebeleving, een ideale combinatie voor middelgrote en grote doucheruimtes.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners