1391
Kludi Fizz
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Ongewone vormen zijn een trend bij douches. Kludi zet met een nieuw design een duidelijk statement. Niet alleen de vorm moest anders zijn, het douchecomfort moest er eveneens op vooruit gaan. De rombische vorm stond model bij het design van de KLUDI FIZZ doucheproducten. Deze vorm is onder meer ontleend aan de luchtvaart. Daar geldt de rombische vorm als wegwijzer naar de toekomst. De organische vorm zet kracht bij deze oorspronkelijk technologisch aandoende vorm met een natuurlijk karakter. Hierdoor ontstaat een nieuwe optiek.

KLUDI FIZZ: rombische vormen domineren.

De KLUDI FIZZ douchekop met 66 straalopeningen strekt zich naar boven toe uit, als een stralend wit vlak. Dit is een fraai decoratief element. Deze vormgeving spaart gewicht en maakt een directe waterstroom mogelijk. Het water kan linea recta naar de straalopeningen gevoerd worden, zonder verlies van waterhoeveelheid en waterdruk. Extra comfort is het gevolg.

De afgeronde hoeken van de handdouche harmonieren met het soft-purisme van de glijstang. Afgeronde kappen, een ronde buis en een geplatte rombisch gevormde draaigreep vervolmaken de glijstang. Met de KLUDI FIZZ doucheproducten worden nieuwe normen gezet op het gebied van douchecomfort.

Design, comfort, kwaliteit en een aantrekkelijke prijs sluiten elkaar niet uit. KLUDI FIZZ bewijst het

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide