1301
Kludi Fizz

Ongewone vormen zijn een trend bij douches. Kludi zet met een nieuw design een duidelijk statement. Niet alleen de vorm moest anders zijn, het douchecomfort moest er eveneens op vooruit gaan. De rombische vorm stond model bij het design van de KLUDI FIZZ doucheproducten. Deze vorm is onder meer ontleend aan de luchtvaart. Daar geldt de rombische vorm als wegwijzer naar de toekomst. De organische vorm zet kracht bij deze oorspronkelijk technologisch aandoende vorm met een natuurlijk karakter. Hierdoor ontstaat een nieuwe optiek.

KLUDI FIZZ: rombische vormen domineren.

De KLUDI FIZZ douchekop met 66 straalopeningen strekt zich naar boven toe uit, als een stralend wit vlak. Dit is een fraai decoratief element. Deze vormgeving spaart gewicht en maakt een directe waterstroom mogelijk. Het water kan linea recta naar de straalopeningen gevoerd worden, zonder verlies van waterhoeveelheid en waterdruk. Extra comfort is het gevolg.

De afgeronde hoeken van de handdouche harmonieren met het soft-purisme van de glijstang. Afgeronde kappen, een ronde buis en een geplatte rombisch gevormde draaigreep vervolmaken de glijstang. Met de KLUDI FIZZ doucheproducten worden nieuwe normen gezet op het gebied van douchecomfort.

Design, comfort, kwaliteit en een aantrekkelijke prijs sluiten elkaar niet uit. KLUDI FIZZ bewijst het

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners