1222
Kludi Douche AqaS

Het KLUDI A-QAs THERMOSTAAT DUAL SHOWER SYSTEM mag zeker een kompleet douchepakket genoemd worden met een handdouche met drie straalsoorten en leegloopfunctie, een hoofddouche met een diameter van twintig centimeter en een thermostaat voor de exacte temperatuurinstelling met een veilige heetwater begrenzing.

Met de ene greep wordt de ideale watertemperatuur ingesteld met de andere greep kan de gewenste douche-instelling gekozen worden. Door de greep van de douche-instelling naar voren of naar achteren te bewegen wordt de handdouche dan wel de hoofddouche geactiveerd. In de middenstand stroomt geen water. Door aan de greep op het schuifstuk van de (glij)stang te draaien kan de handdouche maar liefst vijfentachtig centimeter in verticale richting verschoven worden. Perfect voor groot en klein of voor het geval, dat de haren niet nat mogen worden.

Evenwichtig, harmonisch en modern. Het cylindrische thermostaathuis, de ronde gehoekte stang met de ultraplatte hoofd- en handdouche passen uitstekend bij elkaar. De wandsteun van de stang is bij montage traploos te verstellen zodat de stang exact en evenwijdig aan de muur geplaatst kan worden.

hendersmagazinebanner.png

Dit functionele en hoogwaardige thermostatische douchesysteem met zijn vele mogelijkheden heeft niet alleen een ongekende attractieve prijs maar ook een meer dan attractieve uitstraling.

Verkrijgbaar bij de betere sanitairspecialist.
Consumentenadviesprijs € 699,00 (incl. BTW),

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners