1462
Inloopdouche Designa
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

Met Designa en Designa - Nexus biedt Duscholux diverse mogelijkheden voor het creëren van een eigentijdse, minimalistische inloopdouche naar wens. Met een of twee ingangen, met een enkel paneel of in combinatie met retourdelen. Bovendien zijn de panelen eenvoudig te transporteren, te hanteren en te installeren.

Designa - enkel douchewandpaneel
De profielloze vrijstaande douchewandpanelen uit de collectie Designa zijn gemaakt van veiligheidshardglas met een dikte van 8 mm. Met een keuze uit tien standaard breedtematen (van 700 - 1.600 mm) en een hoogte van 2.040 mm is het creëren van een minimalistische inloopdouche met één of twee ingangen heel eenvoudig. Voor montage tegen wanden die waterpas zijn is geen extra profiel nodig om veiligheid en stabiliteit te garanderen. Wanneer de wand niet waterpas is - wat vooral in oudere woningen vaak het geval is - biedt het meegeleverde wandprofiel uitkomst voor een stabiele montage. Dankzij de subtiele vormgeving heeft dit profiel geen storend effect op het transparante uiterlijk.

Designa - Nexus
Voor het creëren van een inloopdouche met een haaks op het vrijstaande paneel gemonteerd retourdeel is Designa - Nexus ontwikkeld. Deze biedt een keuze uit twee breedtematen (300 of 600 mm) voor de retourdelen, met een glasdikte van 10 mm. Duscholux besteedde extra aandacht aan een waterdichte verbinding tussen het vrijstaande paneel en het retourdeel.

Met of zonder douchebak
Met deze collectie biedt Designa - Nexus vele mogelijkheden voor het creëren van een inloopdouche naar eigen wens. Het minimalistische, transparate uiterlijk zorgt in elke badkamerstijl voor een luxe touch. Designa - Nexus kan rechtstreeks op de tegelvloer geplaatst worden. Voor wie liever kiest voor een douchebak, is er een keuze uit ultra platte modellen in diverse formaten, die het minimalistische uiterlijk van het geheel versterken.

Veelzijdig en doordacht
Designa - Nexus staat voor veelzijdigheid, flexibiliteit en een doordachte opzet. De panelen worden eenvoudig, op locatie, aan elkaar bevestigd en waterdicht gemaakt. Dat maakt het transport, de hantering en de plaatsing van de panelen een stuk eenvoudiger.

De hardglazen Designa - Nexus douchewandpanelen zijn standaard voorzien van de glascoating Cleartec. Hierdoor spoelen zeep- en kalkresten eenvoudig van het gladde oppervlak. Dit zorgt voor onderhoudsgemak en voor behoud van het fraaie, transparante uiterlijk.

www.duscholux.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide