1469
Ducscholux urban
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

Fabrikant Duscholux introduceert vrijstaande douchepanelen, waarmee een inloopdouche naar individuele wens te cre�«ren is. ?Urban? is de naam van deze nieuwe serie, met een keuze uit douchepanelen in rechte of gebogen vorm en in verschillende formaten. De Urban panelen zijn gemaakt van helder hardglas en zijn voorzien van slanke profielen in platinum zilver.

Recht, rond of een combinatie
Urban biedt een keuze uit vijf rechte panelen: de kleinste 900 mm breed, de grootste 1.400 mm.

Daarnaast zijn er twee gebogen panelen met een curve van 810 x 420 mm of 1.150 x 400 mm. De hoogte van de panelen is 1.950 mm. De rechte en gebogen panelen zijn ook prima te combineren, voor het cre�«ren van een creatieve, royale doucheruimte.

Scheve wanden te compenseren
De Urban panelen zijn heel eenvoudig te plaatsen. Het muurprofiel heeft een stelmogelijkheid. Daardoor kan een schuinstand van de muur tot ca. 15mm gecompenseerd worden. Een platinum zilveren steun aan de bovenkant van het paneel, zorgt voor een stabiele verbinding tussen douchewand en muur.

Onderhoudsgemak
Omdat de oppervlakken van de Urban panelen helemaal glad zijn, zijn ze eenvoudig schoon te maken. Normaal gesproken verzamelen kalk- en zeepresten zich vooral bij de bewegende delen van een douchewand; de deur. De Urban douche is deurloos. Dit heeft ook als voordeel dat er geen rollagers nodig zijn. En dat houdt betekent concreet dat de douchewand niet aan slijtage onderhevig is.

In combinatie met een douchepaneel met massagefuncties wordt de Urban inloopdouche een eigentijdse wellnessdouche.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide