1060
Ducscholux urban

Fabrikant Duscholux introduceert vrijstaande douchepanelen, waarmee een inloopdouche naar individuele wens te cre�«ren is. ?Urban? is de naam van deze nieuwe serie, met een keuze uit douchepanelen in rechte of gebogen vorm en in verschillende formaten. De Urban panelen zijn gemaakt van helder hardglas en zijn voorzien van slanke profielen in platinum zilver.

Recht, rond of een combinatie
Urban biedt een keuze uit vijf rechte panelen: de kleinste 900 mm breed, de grootste 1.400 mm.

Daarnaast zijn er twee gebogen panelen met een curve van 810 x 420 mm of 1.150 x 400 mm. De hoogte van de panelen is 1.950 mm. De rechte en gebogen panelen zijn ook prima te combineren, voor het cre�«ren van een creatieve, royale doucheruimte.

Scheve wanden te compenseren
De Urban panelen zijn heel eenvoudig te plaatsen. Het muurprofiel heeft een stelmogelijkheid. Daardoor kan een schuinstand van de muur tot ca. 15mm gecompenseerd worden. Een platinum zilveren steun aan de bovenkant van het paneel, zorgt voor een stabiele verbinding tussen douchewand en muur.

Onderhoudsgemak
Omdat de oppervlakken van de Urban panelen helemaal glad zijn, zijn ze eenvoudig schoon te maken. Normaal gesproken verzamelen kalk- en zeepresten zich vooral bij de bewegende delen van een douchewand; de deur. De Urban douche is deurloos. Dit heeft ook als voordeel dat er geen rollagers nodig zijn. En dat houdt betekent concreet dat de douchewand niet aan slijtage onderhevig is.

In combinatie met een douchepaneel met massagefuncties wordt de Urban inloopdouche een eigentijdse wellnessdouche.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners