1556
Douchewand
Gepubliceerd: 16-08-2012 Laatste update: 26-09-2017

Bij renovatie worden steeds vaker ligbaden vervangen door douchewanden. Douchewandfabrikant HüPPE heeft hiervoor vele mooie en betaalbare oplossingen. Voor liefhebbers van ruime doucheruimten levert deze gerenommeerde fabrikant de zogenaamde Walk-In douchewanden. Deze zijn prima toepasbaar in een open ruimte maar ook in afgescheiden badruimten. De Walk-In douchewanden zijn leverbaar in verschillende breedtematen tot zelfs 2 mtr en bij hoogten tot zelfs 2,4 mtr. De diepten zijn in principe onbegrensd, afhankelijk van het type douchebak. Voor douchebakken levert HüPPE verschillende series, zoals de serie Easystep en Gigo. De douchebakken zijn standaard in meerdere diepten leverbaar, maatwerk is ook mogelijk. Voor elke maat is dus een combinatie van douchebak en Walk-In de ideale oplossing.

Naast Walk-In levert HüPPE vele douchewanden met schuif- en zwaaideuren voor in een nis of elke andere variant, dit alles ter vervanging van uw bad situatie. Een onderscheidend voordeel is, dat bij alle series de scharnieren, profielen en grepen in twee designstijlen, ELEGANCE en PURE, geleverd kunnen worden. De ontwerpstijl ELEGANCE is gebaseerd op weelderige, speelse en natuurlijk ronde vormen.

De stijl PURE is een eerbetoon aan heldere rechte lijnen en hoekige designs. Naast deze unieke designstijlen is bij HüPPE exclusiviteit troef. U heeft een grote keus in profielkleuren, glaskleuren, glasdecoraties gezandstraald of een chroomdecoratie geïntegreerd in het glas. Het onderhoudsvriendelijke anti-plaque is als optie leverbaar, zodat u het glas eenvoudig kunt reinigen.

Bij HüPPE is het aspect duurzaam al jaren een begrip. Alle douchewanden worden duurzaam geproduceerd en hebben een hoge en degelijke kwaliteit, zodat u er jaren probleemloos van kunt genieten. Laat u inspireren op www.huppe.nl of bezoek één van de vele dealers.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide