1365
HuPPE Studio Berlin pure

U zoekt een exclusieve glazen Walk-In of bijzondere douchewand, puristisch vormgegeven, duurzaam en perfect van kwaliteit? Dan is de nieuwe serie HüPPE Studio Berlin pure wat voor u. Het design is zeer exclusief en speciaal voor HüPPE ontworpen door het succesvolle ontwerpbureau Phoenix Design. Het resultaat vervult ieders droomwensen, want HüPPE is authentiek en inspirerend en weet perfect aan de tendens van individualiteit tegemoet te komen!

Ontwerpbureau Phoenix Design zegt: "De moderne ontwerpstijl PURE van HüPPE is een eerbetoon aan rechte lijnen, ruimtelijke beleving en de kunst van het weglaten, gebaseerd op "less is more". Op basis van deze puristische designstijl zijn door ons nieuwe beslagcollecties ontworpen, zodat HüPPE tegemoet komt aan de tendens van individuele wensen en onderscheidende douchewand creaties. Daarnaast hebben wij negen unieke chroomdecors voor in het glas vormgegeven, waarmee HüPPE als enige een exclusieve oplossing kan bieden."

De nieuwe serie bekoort niet alleen door het strakke design, maar vooral dankzij de bijzondere mogelijkheden van de beslagcollectie. Want de scharnieren, muurhoeken en grepen zijn in alle RAL-kleuren te leveren en in glanzend chroom, edelmat-chroom en glanzend goud. Bijzonder is de inlay die in een afwijkende kleur of materiaal is te leveren. Dit creëert exclusieve combinaties, zoals bijvoorbeeld een inlay in het wit in combinatie met de basis van chroom. Of zwart gecombineerd met glanzend goud. U kiest wat u wenst, uw lievelingskleuren zitten erbij.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Het assortiment van HüPPE Studio Berlin pure is onbegrensd. Voor iedere douche- of wellnessruimte is er een mooi model. Of het nu gaat om een Walk-In of bijzondere modellen voor in een hoek, nis of tegen een wand, met of zonder profielen, rond of hoekig, alles is mogelijk. Daarbij zorgen de barrièrevrije instap en vlakke douchebakken, ook van HüPPE, voor nog meer veiligheid en comfort. Ook maatoplossingen met schuine kanten en uitsparingen zijn mogelijk zonder compromissen op het gebied van het design.

Wilt u absolute exclusiviteit dan biedt HüPPE als enige fabrikant decoraties van chroom, die in het glas zijn geïntegreerd. Ook hier kunt u kiezen uit negen inspirerende dessins. Heeft u behoefte aan meer intimiteit dan kunnen bijzondere sferen worden gecreëerd met de nieuwe zandstraaldecors of u kiest gekleurd glas (optiwhite, brons, groen of grijs) of structuurglas. Wilt u een exclusief motief in het glas, dan zijn familiewapens en teksten ook mogelijk. Deze zijn zowel positief als negatief (ruit gezandstraald, motief helder) in het glas aan te maken. Het onderhoudsvriendelijke "anti-plaque" is standaard bij de prijs inbegrepen, evenals schuine kanten en uitsparingen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners