1730
HuPPE  ELEGANCE
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 26-09-2017

Voor liefhebbers van design en topkwaliteit bij gunstige prijzen introduceert HüPPE twee series glasdouchewanden met zowel zwaai- als met schuifdeuren. Het bijzondere is dat beide series leverbaar zijn in de nieuwe designstijlen ELEGANCE en PURE. Met deze nieuwe designstijlen komt HüPPE tegemoet aan ieders wensen. Immers de een wenst heldere en rechte lijnen en heeft een voorkeur voor minimalistische badarchitectuur. De ander wil elegante ronde en meer romantische vormen in de badkamer. Daarnaast biedt HüPPE dankzij de vele extras en de "first class" kwaliteit veel waar voor je geld. Bovendien heeft HüPPE een primeur: als enige in de branche levert deze fabrikant de functies Soft-Close en Soft-Open, een geruisloze deurbediening die optioneel leverbaar is.

Bij de serie douchewanden HüPPE Design elegance zijn zachte rondingen de kern van het ontwerp. Dit ziet u consequent terug in de deurgreep, profielen, scharnieren en wandbevestigingen. Bij de serie HüPPE Design pure ligt het accent van het ontwerp op de heldere strakke lijnvoering, het stijlvolle doorlopende afdekprofiel en de exclusieve deurgreep.

Beide lijnen zijn te verkrijgen in de basiskleuren chroom-look, zilvermat en wit, terwijl er ook een unieke combinatie mogelijk is van de kleuren chroom-look met matzilver, zwart en wit. Al deze aspecten geven het ontwerp een onderscheidend en toch tijdloos karakter met een hoogwaardige uitstraling.

Voor eenvoudige reiniging kunnen de deurelementen naar binnen worden gezwaaid m.b.v. een eenvoudig mechanisme. Wat de entree betreft kunt u deze zowel met of zonder waterkeringsprofiel krijgen. Zonder is de deur volledig barrièrevrij, esthetische mooi om te zien en het biedt een veilige instap. Beide series zijn leverbaar in vele hoek-, nis- en Walk-In modellen en drie modellen voor ligbaden. De standaardhoogten zijn 1.900 en 2.000 mm.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide