957
KWC regendouche

Royaal en groots douchen is de trend! De wat bekrompen doucheruimte van vroeger, met de kleine handdouche wordt ingeruild voor een doucheruimte die volop bewegingsruimte biedt. Groots is het kenmerk van de nieuwste douchewanden douchebakken. En zon grootste douche vraagt om ruimhartig waterplezier. Zijjets, douchepanelen en het liefst een royale hoofddouche.

Met de komst van schotelgrote regendouche is een trend gezet. Elk zichzelf respecterend merk heeft inmiddels een royale regendouche in het assortiment. Designers leven zich helemaal uit in de nieuwe douchetrend. Op internationale design en badkamerbeurzen worden bijzondere exemplaren gespot, die aangeven dat de hoofddouche een echte hoofdrol speelt in de wellness badkamer van vandaag.

Hemels, staven, duos
Inmiddels zijn er douchehemels die niet alleen water, maar ook gekleurd licht laten stromen. Opvallend is de komst van vierkante en rechthoekig gevormde douches en van de duo-douches (met twee douchekoppen in een product). Ook de staafvormige douches doen het goed. De eerste modellen met meerdere staven op een rij zijn inmiddels geintroduceerd.

hendersmagazinebanner.png

Duidelijk is in ieder geval de hoofddouche volop in de schijnwerpers staat en er voor elk douchetype een passende douche te vinden is: in design en in douchesensatie

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners