1282
Raindance select
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 28-09-2017

De nieuwe Raindance Select 150 handdouche met haar vloeiende ronde, moderne vormgeving is de volgende generatie van de succesvolle en vaak gekopieerde Raindance douches van Hansgrohe. Dankzij de optimale verdeling van het water over de straalschijf en het vernieuwende, aantrekkelijke uiterlijk van de producten, is het Raindance assortiment sinds de introductie zeer gewild. De focus van de nieuwe handdouches ligt op functionaliteit en het bedieningscomfort.

De favoriete straalsoort kan met één hand worden ingesteld met een simpele druk op de Select-knop. Geniet van de zachte, ontspannende regendouche in de RainAir stand, de vijf intensief masserende stralen van CaresseAir of de verfrissende mix-straal. De speciale AirPower-technologie zorgt ervoor dat het water met lucht wordt verrijkt: voor een zachte, volle regendouche of een extra krachtige massagestraal. De Raindance Select handdouche is voorzien van het QuickClean anti-kalksysteem welke zorgt voor een lange levensduur: kalkafzetting kan eenvoudig weggewreven worden.

Compleet assortiment voor optimaal doucheplezier
De handdouche is verkrijgbaar in chroom en wit-chroom en is uit te breiden naar een complete doucheset met de UnicaS Puro glijstang. De doucheset is ook in combinatie met de nieuwe Ecostat Select opbouw douchethermostaat verkrijgbaar en als onderdeel van de Raindance Select douchesystemen.

Voor wie wel lekker wil douchen maar toch denkt aan het waterverbruik is er de EcoSmart uitvoering: de Raindance Select EcoSmart handdouche biedt optimaal douchecomfort met een laag waterverbruik van maximaal 9 liter per minuut, onafhankelijk van de waterdruk.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide