1124
Hansgrohe Raindance E Air

Met een breed assortiment douches biedt Hansgrohe veel verschillende doucheoplossingen, van waterbesparende handdouche tot wellnessdouche. Voor wie uitgebreid wil genieten van doucheplezier XXL en een bijzonder design is er nu de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet. Deze heeft een breedte van maar liefst 420 mm! Het ergonomische, rechthoekige ontwerp in combinatie met de Hansgrohe AirPower technologie, verdeelt het water breed over de schouders en omhult het gehele lichaam met een warme, volle doucheregen. Dankzij het QuickClean anti-kalksysteem krijgt kalk geen kans om zich te hechten, waardoor langdurig doucheplezier gegarandeerd is.

Gedetailleerd design
Behalve de bekende regenstraal biedt de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet ook de verkwikkende RainFlow straal. De comfortabel bedienbare thermostaat is voorzien van de instelbare Safety Stop temperatuurbegrenzing, waardoor de watertemperatuur niet plotseling boven de 38°C kan komen. Dankzij het innovatieve design heeft de thermostaat tevens de functie van planchet. De Showerpipe wordt gecompleteerd met de PuraVida 1jet handdouche. Ondank zijn grote, dimensionale afmetingen, geven de zacht afgeronde hoeken de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet een verrassend vriendelijk uiterlijk.

Productinformatie
- Compleet douchesysteem, opbouwmontage op de wand
- Grote regendouche gecombineerd met de vrijheid van een aparte handdouche in combinatie met een thermostaat
- Raindance AIR hoofddouche, breedte 420 mm, 2jet met AIRPower en QuickClean anti-kalksysteem, Rain Air straal en Schwall-straal (RainFlow)
- Handdouche 1jet (artnr. 28558000)
- Doucheslang Isiflex´B 160 chroom, met meedraaiende wartel aan de handdouchezijde
- Glazen planchet
- Thermostaat met MTC kardoes
- Stop- en omstelkraan voor hoofd- en handdouche
- Omstelknop voor Schwallstraal
- Safety stop temperatuurbegrenzing 38°C

 

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners