1472
Hansgrohe Raindance E Air
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 28-09-2017

Met een breed assortiment douches biedt Hansgrohe veel verschillende doucheoplossingen, van waterbesparende handdouche tot wellnessdouche. Voor wie uitgebreid wil genieten van doucheplezier XXL en een bijzonder design is er nu de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet. Deze heeft een breedte van maar liefst 420 mm! Het ergonomische, rechthoekige ontwerp in combinatie met de Hansgrohe AirPower technologie, verdeelt het water breed over de schouders en omhult het gehele lichaam met een warme, volle doucheregen. Dankzij het QuickClean anti-kalksysteem krijgt kalk geen kans om zich te hechten, waardoor langdurig doucheplezier gegarandeerd is.

Gedetailleerd design
Behalve de bekende regenstraal biedt de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet ook de verkwikkende RainFlow straal. De comfortabel bedienbare thermostaat is voorzien van de instelbare Safety Stop temperatuurbegrenzing, waardoor de watertemperatuur niet plotseling boven de 38°C kan komen. Dankzij het innovatieve design heeft de thermostaat tevens de functie van planchet. De Showerpipe wordt gecompleteerd met de PuraVida 1jet handdouche. Ondank zijn grote, dimensionale afmetingen, geven de zacht afgeronde hoeken de Raindance E AIR Showerpipe 420 2jet een verrassend vriendelijk uiterlijk.

Productinformatie
- Compleet douchesysteem, opbouwmontage op de wand
- Grote regendouche gecombineerd met de vrijheid van een aparte handdouche in combinatie met een thermostaat
- Raindance AIR hoofddouche, breedte 420 mm, 2jet met AIRPower en QuickClean anti-kalksysteem, Rain Air straal en Schwall-straal (RainFlow)
- Handdouche 1jet (artnr. 28558000)
- Doucheslang Isiflex´B 160 chroom, met meedraaiende wartel aan de handdouchezijde
- Glazen planchet
- Thermostaat met MTC kardoes
- Stop- en omstelkraan voor hoofd- en handdouche
- Omstelknop voor Schwallstraal
- Safety stop temperatuurbegrenzing 38°C

 

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide