1058
Raindance Select Showerpipe 360
Gepubliceerd: 01-09-2012

Een nieuwe blikvanger in het assortiment van Hansgrohe is de Raindance Select Showerpipe 360, een nieuw douchesysteem met een hoofddouche gecombineerd met de vrijheid van een aparte handdouche in combinatie met een thermostaat. De hoogwaardige oppervlakken en zachte rondingen dragen bij aan de luxe uitstraling van dit geheel nieuwe archetype van een Showerpipe. Het vlakke profiel voor de watervoering smelt via de schuin vormgegeven douchearm samen met de vlakke, 360 millimeter schouderbrede hoofddouche. Het water verdeelt zich breed over de schouders en omhult het gehele lichaam met een warme, volle doucheregen. De waterdruppels worden met lucht vermengd dankzij de AirPower technologie, deze maakt de druppels groter, zachter en geeft nog meer volume aan het water. QuickClean zorgt ervoor, dat dit unieke doucheplezier lang kan blijven duren. Dankzij de siliconen noppen van QuickClean kunnen kalkafzettingen zeer moeilijk hechten en zijn ze eenvoudig weg te wrijven.

Een compleet douchesysteem
Met de Ecostat Select thermostaat, de revolutie op het gebied van thermostaten, is het douchesysteem eenvoudig te bedienen. De thermostaat regelt niet alleen de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid onder de douche, maar bevat ook een royaal planchet voor douchebenodigdheden, een volledig geïsoleerd kraanhuis waardoor de kraan niet heet wordt en de eenvoudige montage vlak tegen de wand, maken van Ecostat Select dé thermostaat van de toekomst.

De nieuwe Raindance Select 150 handdouche met haar vloeiende ronde, moderne vormgeving is een mooie aanvulling op Raindance Select hoofddouche. De favoriete straalsoort kan worden ingesteld met een simpele druk op de knop, varierend van de zachte RainAir stand, de masserende CaresseAir tot de verfrissende mix-straal.

inspiratiebrochures1.png

De Raindance Select 360 Showerpipe is ook verkrijgbaar voor het bad met een langere douchestang en baduitloop. Beide uitvoeringen zijn leverbaar in chroom of wit/chroom waarbij het planchet en de handdouche in wit worden uitgevoerd.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide