1085
Hansgrohe douches

Hansgrohe breidt Raindance Select Showerpipe assortiment uit. Een samenspel van een doordachte technologie, perfecte vormen en precies op elkaar afgestemde componenten zijn te ervaren met de Hansgrohe Raindance showerpipes in verschillende varianten. De uitbreiding van het Raindance showerpipes assortiment biedt de gebruiker meer keuzevrijheid in diverse formaten, functies, vormen en straalsoorten.

De perfecte combinatie
De combinatie van een hoofddouche, handdouche en de Ecostat Comfort thermostaat zorgen voor optimaal comfort voor de gebruiker.

Voor wie van ronde vormen houdt is de Raindance Select 300 Showerpipe een goede keuze. De combinatie van een 300 mm brede ronde hoofddouche, de bijpassende Ecostat Comfort thermostaat en de Raindance Select 150 handdouche maken van de showerpipe een blikvanger in de badkamer.

De Raindance Select 240 Showerpipe is een kleinere variant van de Raindance Select 300 Showerpipe, maar heeft hetzelfde ronde design en biedt hetzelfde optimale doucheplezier. De Raindance Select Showerpipe 240 is ook verkrijgbaar voor het bad met een baduitloop.

Een volle doucheregen
De hoofd-en handdouche zijn voorzien van de AirPower technologie, deze vermengt waterdruppels met lucht. Dit zorgt voor grotere, zachtere druppels en meer volume van het water. Het lichaam wordt omhuld met een warme, volle doucheregen. QuickClean zorgt ervoor, dat dit unieke doucheplezier lang kan blijven duren. Dankzij de siliconen noppen kunnen kalkafzettingen zeer moeilijk hechten en eenvoudig worden weggewreven.

De bijpassende Raindance Select handdouche biedt drie verschillende straalsoorten, met een simpele druk op de knop kan gekozen worden voor de zachte RainAir stand, de masserende CaresseAir of de verfrissende mix-straal.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners