1472
Hansgrohe douches
Gepubliceerd: 16-08-2012 Laatste update: 17-10-2017

Hansgrohe breidt Raindance Select Showerpipe assortiment uit. Een samenspel van een doordachte technologie, perfecte vormen en precies op elkaar afgestemde componenten zijn te ervaren met de Hansgrohe Raindance showerpipes in verschillende varianten. De uitbreiding van het Raindance showerpipes assortiment biedt de gebruiker meer keuzevrijheid in diverse formaten, functies, vormen en straalsoorten.

De perfecte combinatie
De combinatie van een hoofddouche, handdouche en de Ecostat Comfort thermostaat zorgen voor optimaal comfort voor de gebruiker.

Voor wie van ronde vormen houdt is de Raindance Select 300 Showerpipe een goede keuze. De combinatie van een 300 mm brede ronde hoofddouche, de bijpassende Ecostat Comfort thermostaat en de Raindance Select 150 handdouche maken van de showerpipe een blikvanger in de badkamer.

De Raindance Select 240 Showerpipe is een kleinere variant van de Raindance Select 300 Showerpipe, maar heeft hetzelfde ronde design en biedt hetzelfde optimale doucheplezier. De Raindance Select Showerpipe 240 is ook verkrijgbaar voor het bad met een baduitloop.

Een volle doucheregen
De hoofd-en handdouche zijn voorzien van de AirPower technologie, deze vermengt waterdruppels met lucht. Dit zorgt voor grotere, zachtere druppels en meer volume van het water. Het lichaam wordt omhuld met een warme, volle doucheregen. QuickClean zorgt ervoor, dat dit unieke doucheplezier lang kan blijven duren. Dankzij de siliconen noppen kunnen kalkafzettingen zeer moeilijk hechten en eenvoudig worden weggewreven.

De bijpassende Raindance Select handdouche biedt drie verschillende straalsoorten, met een simpele druk op de knop kan gekozen worden voor de zachte RainAir stand, de masserende CaresseAir of de verfrissende mix-straal.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide