1455
Showerpipes

Compleet doucheplezier met Raindance Select Showerpipes. Nieuwe Select Showerpipes bieden doucheplezier, comfort en veiligheid. Met de nieuwe Raindance Select S 240 en S 300 2jet Showerpipes wordt de nieuwe vorm van optimaal doucheplezier en comfort bereikbaar voor iedere badkamer. Met de comfortabele Select-knop in het midden van de hoofddouche, kan eenvoudig en snel tussen de twee verschillende regenstralen gewisseld worden. De krachtige Rain-straal is ideaal voor het snel uitspoelen van shampoo, de zachte, volle druppels van RainAir zorgen voor ontspanning. Hansgrohe combineert de nieuwe Raindance Select S Showerpipes met de veilige en comfortabele Ecostat Comfort thermostaat. Deze is eenvoudig en snel te installeren op bestaande aansluitingen. Hierdoor is de Showerpipe de comfortabele oplossing voor een eenvoudige badkamerrenovatie.

Veilig en duurzaam doucheplezier
De Raindance Select S 240 en S 300 2jet Showerpipes bieden veiligheid, doucheplezier en comfort in één doucheproduct. De Ecostat Comfort opbouw thermostaatkraan voorkomt, dankzij de SafetyStop temperatuurbegrenzing, dat de gebruiker zich verbrandt aan water heter dan 40°C. Met de SafetyFunctie instelbare heetwaterbegrenzing kan de installateur een maximale watertemperatuur instellen. Het doucheplezier wordt gevormd door de krachtige Rain-straal en de zachte, volle druppels van de RainAir-straal uit de 240 of 300 mm brede hoofddouche. De bijbehorende Raindance Select S 120 3jet handdouche maakt het douchecomfort compleet.

Bij alle modellen kan er gekozen worden uit de kleuren puur chroom of chroom met een witte straalschijf. Als centraal element valt de matchromen Select-knop op, die eenvoudig en zonder te kijken bereikbaar is om ook tijdens het douchen ingedrukt te worden.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners