1127
Crometta 85

Al uw douchewensen vervuld met Crometta 85. Een multifunctionele handdouche of doucheset of een energiebesparende douchekop - met de nieuwe Crometta 85 biedt douche- en kranenspecialist Hansgrohe een compleet programma waarin doucheplezier voorop staat. Hiervoor zorgen het ingetogen design uit de ontwerpstudio van Phoenix Design; de instelbare straalsoorten; de hoge functionaliteit en niet in de laatste plaats het robuuste Made in Germany. "Met de Crometta 85 hebben we een product ontwikkeld dat een kwaliteitsdouche onderscheidt van andere douches in een redelijk laag prijssegment", aldus Richard Grohe, Brandmanager Hansgrohe en kleinzoon van oprichter Hans Grohe.

Crometta 85 Multi, Vario of Green: keuze te over
Of het nu om de hand- of hoofddouche gaat, de Crometta 85 is verkrijgbaar in 3 varianten. Al deze douches verdelen de brede, gelijkmatige douchestraal uit de 85 mm brede douchekop breed over het lichaam. De Multi-versie biedt drie verschillende straalsoorten, van brede normale straal tot prettige softstraal (ideaal voor warm/koude wisseldouches) en een krachtig pulserende massagestraal. De Vario-versie is ook instelbaar, in een handomdraai kunt u de straalschijf naar uw persoonlijke wensen instellen. Lekker waterbesparend douchen kan met de Crometta 85 Green: door de vermenging met lucht voelt de straal, in vergelijking met andere waterbesparende douches, zacht en prettiger aan. De EcoSmart technologie van Hansgrohe zorgt ervoor, dat de waterdoorstroom tot max. 6 liter per minuut begrensd wordt, zonder dat dit ten koste gaat van het douchecomfort.

Crometta 85: De energie- en waterbesparende douche
"Water beter benutten is niet alleen om klimaattechnische redenen beter, het is ons kostbaarste levensmiddel", aldus Richard Grohe. De nieuwe EcoSmart technologie van de Crometta 85 Green hand- en hoofddouches, een combinatie van uitgekiende doorstoomregulering en centrale luchtaanzuiging, dringt het waterverbruik, onafhankelijk van de waterdruk, tot zoon 60% terug. Met de slechts 6 liter water die per minuut door deze douche stromen, ligt het waterverbruik duidelijk onder het gemiddelde. Hiermee wordt veel water en ook energie bespaard.

hendersmagazinebanner.png

"Momenteel is er geen andere A-merk douchekop die zo weinig water verbruikt en tegelijkertijd zoveel comfort biedt als de Hansgrohe Crometta 85 Green. Zo kan dus vanonder de douche al een bijdrage aan het klimaat geleverd worden", aldus Richard Grohe. Crometta 85 doucheset: de oplossing voor elke badkamer De Crometta 85 wordt pas echt compleet in vorm en functie met de speciale Unica Crometta glijstang. Door de nieuw ontwikkelde verstelbaarheid is de buighoek van de handdouche eenvoudig - zelfs met ingezeepte handen - aan te passen. Door zijn ingetogen design past de set, die bestaat uit een handdouche, glijstang en doucheslang, in iedere badkamersfeer. Hiermee biedt deze doucheset de ideale oplossing voor te verbouwen of nieuwe badkamers. Ook zit op alle Crometta 85 modellen het bekende Hansgrohe QuickClean anti-kalksysteem, waardoor eventuele kalkaanzetting eenvoudig te verwijderen is.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners