1302
Nieuw: Crometta 100 douches

Compleet doucheassortiment passend in iedere projectbadkamer. Aantrekkelijk geprijsd, met een verfrissend wit design en een grote douchekop van 100 mm: de nieuwe Crometta 100 douches passen bij de diverse wensen voor de projectdoucheruimte, waar comfortabele en vooral betaalbare producten een vereiste zijn. Het assortiment bestaat uit handdouches, hoofddouches, glijstangsets en een Showerpipe.

Bij de nieuwe Crometta 100 Multi en Vario handdouches kan door te draaien aan de straalplaat gewisseld worden tussen de verschillende straalsoorten. De Crometta 100 Multi handdouche biedt de krachtige Rain-regenstraal waarmee snel en gemakkelijk shampoo uit te spoelen is, de extra krachtige TuboRain-straal en met de massagestraal kunnen stijve spieren weer losgemaakt worden. Bij de Crometta 100 Vario handdouche is er keuze uit vier straalsoorten: de krachtige Rain regenstraal, een normale straal, een krachtige shampoostraal en een massagestraal. Het water komt hierbij niet in aanraking met het binnenste van de douche, maar gaat door lood- en nikkelvrije slangen, waardoor de nieuwe Crometta 100 handdouches zeer geschikt zijn voor mensen met een allergie voor deze metalen.

Naast de handdouches met een diameter van 100 mm, biedt het assortiment ook hoofddouches met een diameter van 160 mm en de krachtige Rain regenstraal. De straalhoek is verstelbaar en de hoofddouche is heel eenvoudig te monteren, zowel op een douche-arm als met een plafondbevestiging.

Voor compleet installatiegemak en optimaal doucheplezier is er de Crometta 160 1jet Showerpipe. Dit complete douchesysteem bestaat uit de Crometta 160 hoofddouche, de Crometta 100 Vario handdouche en de robuuste Ecostat Universal thermostaat, waarmee de verschillende douches eenvoudig en veilig te bedienen zijn. Tevens is er een uitvoering met een ééngreeps douchemengkraan verkrijgbaar. Alle Crometta 100 douches zijn verkrijgbaar in een waterbesparende EcoSmart uitvoering. Door de combinatie van een doorstroombegrenzer en geoptimaliseerde straalplaat, wordt het waterverbruik gereduceerd tot 9 liter per minuut, met behoud van comfort. Door het QuickClean anti-kalksysteem krijgen kalk- en vuilafzettingen geen kans en zijn de douches eenvoudig te reinigen. De nieuwe Crometta 100 douches zijn verkrijgbaar vanaf €23 excl. BTW.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners