2007
Hansgrohe douches
Gepubliceerd: 16-08-2012 Laatste update: 28-09-2017

Het is een trend die steeds populairder wordt: grote hoofddouches in de badkamer die zorgen voor extra comfort en doucheplezier. Met de toevoeging van de nieuwe Croma 160 en 220 Showerpipes kan iedereen genieten van een grote hoofddouche tegen een aantrekkelijke prijs.

Croma 220 Showerpipe biedt het ultieme doucheplezier
De nieuwe Croma 220 Showerpipe biedt een compleet douchesysteem bestaande uit een brede hoofddouche, aparte handdouche en bijpassende Ecostat Comfort thermostaat. De brede metalen hoofddouche met een diameter van 220 mm is voorzien van de AirPower technologie, deze zorgt ervoor dat waterdruppels worden vermengt met lucht wat zorgt voor meer watervolume en een volle doucheregen. Dankzij de siliconen noppen van QuickClean kunnen kalk-afzettingen zeer moeilijk hechten en zijn ze eenvoudig weg te wrijven. De 400 mm lange douche-arm is zwenkbaar en biedt de gebruiker daardoor veel comfort, zelfs als de thermostaat in een hoek wordt geplaatst.

De Croma 100 Vario handdouche is een mooie aanvulling op de brede hoofd-douche en biedt keuze uit vier straalsoorten; Rain-, shampoo-, massage- of de normale straal. Ook de handdouche is voorzien van het QuickClean anti-kalksysteem.

Croma 160 Showerpipe
De Croma 160 Showerpipe is de kleinere variant van de Croma 220. Deze Showerpipe heeft een 160 mm brede hoofddouche zonder de AirPower technologie en is in combinatie met de Croma 100 Vario handdouche en de Ecostat Comfort thermostaat een blikvanger in de badkamer voor een aantrekkelijke prijs.

Veiligheid en comfort
Met de Ecostat Comfort thermostaat zijn de douchesystemen gemakkelijk te bedienen. De thermostaat bevat duidelijke functiesymbolen en de stevige, robuuste, ergonomische grepen van metaal geven de thermostaat een modern uiterlijk. De thermostaat is zeer veilig, dankzij de beveiligde SafetyStop temperatuurbegrenzing op 40°C, een verbetering ten opzichte van de 38°C bij bestaande thermostaatkranen. De kans dat de gebruiker de temperatuur-begrenzing door de 40°C draait is met deze instelling kleiner, waardoor de kans op verbranding aan heet water minder groot wordt. Met de SafetyFunctie kan de maximale temperatuur vooraf worden ingesteld.

De Croma Showerpipes zijn ook verkrijgbaar voor het bad met een langere douche-arm en baduitloop. Voor wie wel lekker wil douchen maar toch denkt aan het waterverbruik is er de EcoSmart uitvoering. Dankzij deze technologie wordt het waterverbruik gereduceerd tot slechts 9 liter per minuut, zonder verlies van douchecomfort.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide