1314
Hansacube kranen

Met Hansacube ontwikkelde NOA Design voor Hansa een nieuwe thermostaatserie voor bad en douche die onmiskenbaar verwijst naar architectuur en design. Met zijn ingetogen, rechthoekige vorm geeft Hansacube badkamers een zuivere flair. Met de nieuwe Hansaflow-watervaluitloop plaatst de badmengkraan de verschijningsvorm van het water in het middelpunt van de belangstelling. Hansacube vormt een uitstekende combinatie met de nieuwe mengkranenserie Hansastela.

In de gesloten rechthoekige vorm van Hansacube zijn de bedieningshendel en de baduitloop onopvallend geïntegreerd, zoals in een Zwitsers zakmes. De verticale bedieningshendel voor het openen en sluiten van de kraan vormt de rechterrand van de thermostaat. Met een draaibeweging van max. 90 graden naar voren wordt de kraan geopend. Bij de badmengkraan past ook de uitdraaibare watervaluitloop perfect in de rechthoek. Deze bevindt zich aan de onderrand van de thermostaat en wordt bij gebruik naar voren uitgeklapt. De Hansaflow-uitloop zorgt voor een kenmerkend straalbeeld: geometrisch en toch vrij vloeiend als een moderne waterbron. De badmengkraan is voorzien van een drukknopomstelling, die zich als kleine verchroomde knop linksboven op de thermostaat bevindt. De ronde thermostaatgreep zit zowel bij de bad- als bij de douchekraan aan de voorkant en geeft op een rond afleesvenster de ingestelde temperatuur aan. De bediening en het afleesvenster aan de voorkant bieden het voordeel van een logische, heldere instelling voor gemak in zowel de prive-badkamer als de hotelbadkamer..

Veiligheid en hygiënisch
Bij alle elegantie is ook aan veiligheid en hygiënisch gedacht: een onbedoeld hete straal wordt voorkomen door de vooraf ingestelde temperatuurbegrenzer die bij een watertemperatuur van 38 graden Celsius blokkeert. Om deze blokkering uit te schakelen, moet men bewust een kleine knop op de thermostaatgreep indrukken. Niet alleen het water, ook het kraanoppervlak kan hoge temperaturen bereiken. Om dit te vermijden, is Hansacube door een geïntegreerd kunststof ommanteling veilig geisoleerd. Voor thermische desinfectie, zoals bijvoorbeeld voorgeschreven in openbare sanitaire ruimten, biedt Hansacube een legionella-spoelset..

Assortiment
Tot het Hansacube-assortiment behoren twee uitvoeringen van de douchethermostaat: met normale afvoer naar onder of met afvoer naar boven voor rechtstreekse aansluiting van het Hansajet-douchesysteem. De badthermostaat met watervaluitloop en drukknopomstelling completeert het productprogramma.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners