1881
Hansa Clear douches
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 05-10-2017

Hansaclear staat voor genieten van water met alle zintuigen. Het transparante materiaal van dit doucheprogramma revolutioneert douchedesign en speelt in op de helderheid en reinheid van water. Een doorkijk van boven biedt zicht op het verloop van het water in de douchekop. En door de douchekop heen zijn de waterstralen zichtbaar. Hansaclear-douches zijn onconventioneel, innovatief en ook stijlvol. Zo dichtbij is water nog nooit geweest.

Consequent in uiterlijk - de decoratieve transparante douchestang is de ideale completering van de Hansaclear-handdouche. De vrij te bewegen douchehouder is als een zwanenhals in alle richtingen te verstellen.

Hansaclear lux gaat nog een stap verder in transparantie. Niet alleen zijn de waterwegen zichtbaar, de douchekop wordt ook van binnenuit verlicht. Door deze sfeervolle toevoeging wordt de douche-ervaring nog intensiever. De kleur van het licht is door een eenvoudige druk op de knop naar wens te kiezen. Zo kan iedereen ontspannen of nieuwe energie opdoen in de eigen lievelingskleur.

De lichtfunctie wordt door een kleine accu gevoed, die slechts zelden opgeladen hoeft te worden. Door de accu in de oplader te plaatsen is deze weer snel klaar voor gebruik.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide